Εξαγορά Malting Materials Agency M.M Ltd από την Chris Joannou Public Ltd

11:32 25/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σύμφωνα με το άρθρο 137(Ι) των Περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Νόμων 1993-2009, και για την όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση των μετόχων της Εταιρείας και του επενδυτικού κοινού ευρύτερα η Chris Joannou Public Ltd ανακοινώνει τα εξής :

Μέσα στα πλαίσια των επιδιώξεων της Chris Joannou Public Ltd για βελτίωση της επικερδότητας της Εταιρείας , το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την εξαγορά 100% των μετοχών της εταιρείας Malting Materials Agency M.M Ltd.
Το κόστος της επένδυσης ανέρχεται στις €525.000 και η σχέση price / earnings

ανέρχεται στο 7,5.

Η εταιρεία Malting Materials Agency M.M Ltd έχει σταθερά εισοδήματα από το εξωτερικό επειδή οι εργασίες της, με παραδοσιακό και σταθερό πελατολόγιο εξασφαλίζουν μια συνεχή επικερδότητα.

Επειδή η συναλλαγή σχετίζεται με το μέλος του Δ.Σ. κα Καρολίνα Περδίκη, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην οποία εγκρίθηκε η εξαγορά η κα Περδίκη, δήλωσε το συμφέρον της και απείχε από τη λήψη της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η αποπληρωμή του τιμήματος της εξαγοράς θα καταβληθεί τοις μετρητοίς.

Η συναλλαγή αυτή έχει πραγματοποιηθεί σε καθαρά εμπορική βάση και το αποτέλεσμα της εξαγοράς είναι η αύξηση της κερδοφορίας της Chris Joannou Public Ltd κατά €70.000 περίπου ετησίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα