Έρογλου: Για παιχνίδια με το χρόνο κατηγορεί τον Πρόεδρο Χριστόφια

21:41 18/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με τέσσερα όχι του Εθνικού Συμβουλίου πάει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας στη Νέα Υόρκη που, κατά τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, έχει τακτική να παίξει με το χρόνο.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι στα κατεχόμενα, μετά από τη συνάντησή του με το λεγόμενο συμβούλιο του λαού, το οποίο ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ο Τ/κ ηγέτης ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας πηγαίνει στη Νέα Υόρκη για να ”παίξει με το χρόνο”.

Η συνάντηση

με το ”συμβούλιο του λαού”, είπε, διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, συζήτησαν διαφορετικά θέματα από ό,τι με τους εκπροσώπους των κομμάτων νωρίτερα σήμερα, και οι εκπρόσωποι του ”συμβουλίου” κατέθεσαν τις προτάσεις τους.

Σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου, ο κ. Ερογλου είπε ότι δεν δέχεται χρονοδιάγραμμα ή μεσολάβηση ο Πρόεδρος Χριστόφιας και φεύγει με τέσσερα όχι. Πήγε στο Εθνικό Συμβούλιο συνειδητά, χρησιμοποιώντας κάποια πολιτικά κόμματα, και, δένοντας τα χέρια του, πηγαίνει στο Greentree χωρίς να έχει πρόθεση για συμφωνία, πρόσθεσε. Ισως σε αυτές τις μια-δυο μέρες, αξιολογώντας καλά, συναντηθεί με τα κόμματα, ανέφερε. “Εάν κάθεστε με προϋποθέσεις στο τραπέζι, δεν θα μπορέσετε να έχετε αποτέλεσμα, εάν έρχεσαι με προϋποθέσεις που προσπαθείς να δημιουργήσεις στην Νέα Υόρκη, θεωρώ ότι πηγαίνει και πάλι με τακτική να παίξει με το χρόνο”, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα