Έψαχνε φαγητό στα σκουπίδια η 40χρονη Ρουμάνα

15:57 24/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Σε περιτονίτιδα συνεπεία διάτρησης δωδεκαδακτύλου οφείλεται ο θάνατος της 40χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία η οποία βρέθηκε χθες το πρωί νεκρή στο διαμέρισμα της στην Οδό Μάρκου Δράκου στη Λάρνακα.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού της άτυχης γυναίκας που έγινε το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τους Ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους.

Σε λιτή δήλωση του ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε ότι «ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται

σε περιτονίτιδα συνεπεία διάτρησης δωδεκαδακτύλου».

Εν τω μεταξύ με ανακρίσεις γειτόνων και ατόμων που βρίσκονταν κοντά στην άτυχη γυναίκα, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε μια προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης, δεδομένου ότι ο θάνατος της γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια αλλά σε παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι έρευνες της προσανατολίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις ακόμα και στην προσπάθεια εξεύρεσης του πατέρα του 5χρονου γιού της θανούσης για τον οποίο κανένας δεν γνωρίζει οτιδήποτε.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε ημίγυμνη, από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος όπου διέμενε η 40χρονη με τον 5χρονο γιο της, ο οποίος στην προσπάθεια του να βγει έξω για να ζητήσει βοήθεια για τη μητέρα του, έκλεισε κατά λάθος την πόρτα. Ωστόσο οι σωροί των σκουπιδιών που υπήρχαν στο διαμέρισμα και πίσω από την πόρτα, εμπόδισε τους πυροσβέστες να εισέλθουν σ’ αυτό.

Όπως ανέφερε χθες ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος κλήθηκε για αυτοψία, «δεν φαινόταν ίχνος του πατώματος από τους τόνους των σκουπιδιών τα οποία έφταναν το ένα περίπου μέτρο ύψος στο διαμέρισμα και οι συνθήκες μέσα στις οποίες ζούσε η γυναίκα και ο γιος της ήταν άθλιες», αφού υπήρχαν φαγώσιμα, ρούχα, παπούτσια, μπουκάλες, σακούλες και άλλα αντικείμενα. Ο κ. Χαραλάμπους απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε το θάνατο της γυναίκας σε παθολογικά αίτια, προσθέτοντας ότι την περασμένη Τρίτη η 40χρονη είχε επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και είχε διαγνωστεί με διάτρηση δωδεκαδακτύλου, αλλά δεν θέλησε να παραμείνει για θεραπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας οι γείτονες είχαν αναφέρει ότι η γυναίκα μαζί με το γιο της μάζευε με ένα καροτσάκι, υπολείμματα φαγητού και άλλα αντικείμενα από κάδους σκουπιδιών, τα οποία και στοίβαζε στο διαμέρισμα της. Ωστόσο παρά τις καλές σχέσεις που είχε με τους γείτονες τους, όπως ανέφεραν οι ίδιοι στην Αστυνομία, η 40χρονη δεν άφηνε κανένα να εισέλθει στο διαμέρισμα της με αποτέλεσμα κανένας να μην γνωρίζει για τις άθλιες συνθήκες μέσα στις οποίες ζούσε με το πεντάχρονο αγοράκι της.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ήταν από το 2010 λήπτης δημοσίου βοηθήματος από το Γραφείο Ευημερίας Λάρνακας αλλά αυτό διακόπηκε τον Δεκέμβριο του 2013. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η κοινωνική λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας ανέφερε ότι αναζητούσε την άτυχη γυναίκα το τελευταίο διάστημα αλλά δεν μπορούσε να την βρει ή να επικοινωνήσει μαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα