Επιστολή Τορναρίτη προς Υπ. Παιδείας για βοήθεια προς Ελλάδα

11:06 15/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Επιστολή του προς τον Υπουργό Παιδείας Γιώργο Δημοσθένους με την οποία προτείνει τη διενέργεια παγκύπριου εράνου στα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για την Ελλάδα δημοσιοποιεί ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας Νίκος Τορναρίτης.

Ο κ. Τορναρίτης προτείνει στον Υπουργό όπως «την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012, μέσω σχετικών εγκυκλίων σας που θα αποσταλούν σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Κύπρου

να πραγματοποιηθεί παγκύπριος έρανος, καθώς και να ανοιχτούν σχετικοί λογαριασμοί σε τράπεζες της Κύπρου, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό, το οποίο θα παραδοθεί στον Έλληνα Πρέσβη με τον οποίο έχω έλθει σε σχετική συνεννόηση».

Προτείνεται όπως το ποσό που θα συγκεντρωθεί να σταλεί για την ενίσχυση των άπορων μαθητών που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία.

«Πιστεύω ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε αυτή την στιγμή να προσφέρουμε στη δοκιμαζόμενη Ελλάδα», αναφέρει ο κ. Τορναρίτης.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την επιστολή η πρόταση του κ. Τορναρίτη έγινε ομόφωνα αποδεκτή από όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα