Επιπλέον πτήσεις British Airways στην Πάφο

15:19 13/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, ο κατ’ εξοχήν φορέας τουρισμού ολόκληρης της Επαρχίας Πάφου, χαιρετίζει την πρόσφατη απόφαση της British Airways να ενισχύσει την παρουσία της στην Πάφο και να εκτελέσει πτήσεις και το Νοέμβριο, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα ευχαριστεί τη British Αirways, την Hermes

Airports, τον KOT και όλους όσοι βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η εν λόγω αεροπορική εταιρεία, που έχει σημαντική παρουσία στην Πάφο, είναι μια πολύ δημοφιλής εταιρεία ιδιαιτέρα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και διακινεί κατά κύριο λόγο επιβάτες μεσαίας και υψηλής εισοδηματικής τάξης ενώ διαχειρίζεται στόλο πέραν των 250 αεροσκαφών. Με βάση την πρόσφατη απόφαση, για την καλοκαιρινή περίοδο, η Β.Α. θα εκτελεί 4 πτήσεις την βδομάδα από το Gatwick για Πάφο και θα καλύπτει την περίοδο Απριλίου-Νοεμβρίου.

Η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται ως αρκετά σημαντική αφού ενισχύει τις προσπάθειες για επέκταση της τουριστικής περιόδου, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Αυτή η θετική εξέλιξη έρχεται στην πιο κρίσιμη φάση για την οικονομία της Πάφου και δίνει επιπλέον φτερά στην πόλη και περαιτέρω προοπτική ανάκαμψης της πολύ σημαντικής αγοράς του Ηνωμένου Βασίλειου, σημειώνεται επίσης.

«Οι εντατικές και ομαδικές προσπάθειες των εταίρων (φορέα τουρισμού, τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιωτικού τομέα) συνεχίζονται για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα για μια πιο επαρκή αεροπορική σύνδεση της Πάφου με τον ευρωπαϊκό χώρο. Ευελπιστούμε σύντομα σε περαιτέρω ενίσχυση πτήσεων και από άλλες αεροπορικές εταιρείες και τουριστικούς οργανισμούς».

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στις αγορές όπως Ρωσία, Ουκρανία, σκανδιναβικές χώρες, Γερμανία, Κεντρική Ευρώπη, Ισραήλ, αραβικές χώρες κ.α., καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα