Έπιπλα για άπορες οικογένειες παρέδωσε η Hermes Airports στη Μητρόπολη Κυρηνείας

19:29 7/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Κοντά στις άπορες οικογένειες της Κύπρου βρίσκεται η Hermes Airports, η οποία ως διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων, παρέδωσε το απόγευμα στην Ιερά Μητρόπολη Κυρηνείας έπιπλα υπνοδωματίων, τα οποία θα παραχωρηθούν σε οικογένειες δεινοπαθούντων συμπολιτών μας και πιο συγκεκριμένα άπορων οικογενειών προσφύγων, της κατεχόμενης επαρχίας Κερύνειας.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής

Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports, Αδάμος Ασπρής ανέφερε ότι στο περιθώριο της διαδικασίας παράδοσης της βοήθειας «συναντηθήκαμε με τον Μητροπολίτη Κυρηνείας Χρυσόστομο με τον οποίο συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί η Μητρόπολη. Με τον Κυρηνείας Χρυσόστομο δεν μας συνδέει μόνο η αγάπη για την κατεχόμενη πόλη και επαρχία της Κερύνειας αλλά και η κοινή μας επιθυμία να βοηθηθούν συμπολίτες μας που αυτή την περίοδο χρήζουν στήριξης».

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Κυρηνείας Χρυσόστομος εξέφρασε τις «θερμές ευχαριστίες του προς τη Hermes Airports και ευχήθηκε όπως ο Θεός τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν να βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Σύμφωνα με τον κ. Ασπρή, «η βοήθεια που απέστειλε η Hermes Airports εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και αποτελεί τη δεύτερη φάση ενίσχυσης οικογενειών που χρήζουν στήριξης. Πρόσφατα η Hermes είχε οργανώσει παγκύπρια εκστρατεία συλλογής τροφίμων υπό την ονομασία ΔΥΝΑΜΗ ΚΥΠΡΙΩΝ, στο πλαίσιο της οποίας είχαν συγκεντρωθεί πέραν των 65 τόνων τροφίμων».

Ανέφερε ακόμα ότι «παρόμοια βοήθεια σε έπιπλα υπνοδωματίων αναμένεται να αποσταλεί σύντομα και σε άλλους κοινωφελείς οργανισμούς και Μητροπόλεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα