Επιχείρηση Δήμου Γεροσκήπου κατά οφειλετών στις παραλίες

09:58 8/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επιχείρηση διενήργησε χθες ο Δήμος Γεροσκήπου σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Πάφου και τη δημοτική παραλία της Γεροσκήπου σχετικά με μη συμμόρφωση παροχέων υπηρεσιών στους λουόμενους με τους όρους της άδειάς τους.

Ο Κούλης Νεάρχου, Επιθεωρητής Παραλιών του Δήμου Γεροσκήπου, ανέφερε στο ΚΥΠΕ μετά το πέρας της επιχείρησης, πως οι αδειούχοι είχαν ειδοποιηθεί επανειλημμένως για την τακτοποίηση των οφειλών τους. «Τους είχαμε προειδοποιήσει, ότι αν δεν συμμορφώνονταν με τους όρους της εκδοθείσας άδειας τότε ο Δήμος

θα προέβαινε σε λήψη μέτρων για άρση της παρανομίας», είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Νεάρχου, δύο από τους πέντε κατόχους άδειας παροχής υπηρεσιών στους λουόμενους δεν ανταποκρίθηκαν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και αρνούνται να καταβάλουν το ποσό των 5.000 ευρώ παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις της δημοτικής αρχής.

Χθες από τις 5:30 μέχρι τις 7:30 το πρωί συνεργείο του Δήμου Γεροσκήπου προχώρησε στην απομάκρυνση των κρεβατιών και των ομπρελών θαλάσσης από τις δύο επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταν στην παραλιακή περιοχή, καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στις προειδοποιήσεις της δημοτικής αρχής, κατέληξε ο κ. Νεάρχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα