Επιχείρηση Αστυνομίας Βάσεων σε πρακτορείο στοιχημάτων

16:57 30/1/2014 - Πηγή: OnlyCY


Επτά πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, δύο φορητοί υπολογιστές, τρεις εκτυπωτές, αριθμός τραπουλόχαρτων και δύο τραπέζια πόκερ κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας Ανδρέας Πιτσιλλίδης «την περασμένη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου η Αστυνομία των Βάσεων σε συνεργασία με άνδρες του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενεργήθηκε επιχείρηση σε πρακτορείο στοιχημάτων

στη Ξυλοφάγου που βρίσκεται εντός του εδάφους των Βρετανικών Βάσεων. Με δικαστικό ένταλμα ερευνήθηκε το πρακτορείο όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επτά πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, δύο φορητοί υπολογιστές, τρεις εκτυπωτές, μεγάλος αριθμός τραπουλόχαρτων και δύο τραπέζια πόκερ».

Πρόσθεσε πως ο ιδιοκτήτης του υποστατικού, ένας 22χρονος από την Ξυλοφάγου, κλήθηκε στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας για ανάκριση ενώ όλα τα ανευρεθέντα στάλθηκαν στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Λευκωσία για να εξεταστούν από τους αρμόδιους.

Ο κ. Πιτσιλλίδης ανέφερε ακόμα πως η Αστυνομία των Βάσεων σε συνεργασία με την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας διερευνούν την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα