Επεκτείνεται η συμφωνία μεταξύ Κυπριακών Αερογραμμών και Gulf Air

12:07 2/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι Κ.Α. ανακοινώνουν διεύρυνση της υφιστάμενης συμφωνίας τους με την Gulf Air, τον εθνικό αερομεταφορέα του Βασιλείου του Μπαχρέιν.

Με τη νέα συμφωνία κοινού κωδικού οι επιβάτες της Gulf Air θα έχουν καλύτερες και πιο γρήγορες ανταποκρίσεις με τις Κυπριακές Αερογραμμές μέσω Λάρνακας για να ταξιδεύουν από και προς το Μπαχρέιν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, την Αθήνα

και τη Θεσσαλονίκη.

Με τον ίδιο τρόπο οι επιβάτες από τις δύο αυτές πόλεις της Ελλάδας θα έχουν τη δυνατότητα για ανταποκρίσεις μέσω Λάρνακας και Μπαχρέιν σε περισσότερους από 48 προορισμούς στο δίκτυο της Gulf Air. Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να κάνει κρατήσεις από τις ιστοσελίδες, τα κέντρα τηλεξυπηρέτησης και έκδοσης εισιτηρίων των δύο εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Gulf Air κ. Karim Makhlouf δήλωσε ότι «η σχέση της Gulf Air με τις Κυπριακές Αερογραμμές είναι μακρόχρονη –από το 1994- που υπογράφτηκε η συμφωνία κοινού κωδικού. Από τότε η Λάρνακα παραμένει στρατηγικός προορισμός και αγορά κλειδί για μας, καθώς συνδέει την Κύπρο με το Μπαχρέιν, την Μέση Ανατολή , Αφρική και Ασία».

«Είμαι ευτυχής να βλέπω αυτή την σχέση να καθίσταται πιο δυνατή με την επέκταση της μεταξύ μας συμφωνίας κοινού κωδικού, προσφέροντας απρόσκοπτα σύνδεση στους επιβάτες μας που ταξιδεύουν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν μια πολύ ισχυρή παρουσία. Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα για να προσφέρουμε στο επιβατικό μας κοινό απλές ταξιδιωτικές διευθετήσεις και εύκολες ανταποκρίσεις σε συνεργασία με τους εταίρους μας στις Κυπριακές Αερογραμμές.»

Από τη δική του πλευρά ο Εμπορικός Διευθυντής των Κυπριακών Αερο0γραμμών Χρήστος Αγαπίου δήλωσε: «Οι Κυπριακές Αερογραμμές πετούν σε περισσότερους από 20 προορισμούς στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Επιπρόσθετα εξυπηρετούν μερικούς άλλους προορισμούς σε συνεργασία με εταίρους τους με τους οποίους έχουν συνάψει συμφωνίες κοινού κωδικού. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ο εμπλουτισμός της μακροχρόνιας συμφωνίας κοινού κωδικού μεταξύ της Gulf Air και των Κυπριακών Αερογραμμών θα δώσει την ευκαιρία στις Κυπριακές Αερογραμμές να ανταποδώσουν με το να έχουν ως συνεργάτη στις πτήσεις τους για Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Gulf Air. Και τα δύο δρομολόγια είναι στο επίκεντρο του δικτύου των Κυπριακών Αερογραμμών και ο συνεταιρισμός με την Gulf Air θα συνεισφέρει καθοριστικά στην αύξηση της απόδοσής τους και επίσης θα ενισχύσει σημαντικά την παρουσία και τις προοπτικές των Κυπριακών Αερογραμμών στα δρομολόγια μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας».

Η Gulf Air πραγματοποιεί έξι πτήσεις τη βδομάδα από το Μπαχρέίν στη Λάρνακα και πετά απευθείας σε 48 πόλεις σε 30 χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα