Επαναστατική θεραπεία ανακουφίζει από τον χρόνιο πόνο

12:07 7/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Άμεση ανακούφιση, από κάθε μορφής πόνο, προσφέρει σε χιλιάδες ασθενείς, -σε μεγάλα νοσοκομεία και ειδικά κέντρα σε Ευρώπη και Αμερική- μια νέα επαναστατική θεραπεία, η οποία εφαρμόζεται από τις αρχές του χρόνου και στη Ελλάδα.

Η επαναστατική θεραπεία πραγματοποιείται με τη βοήθεια μιας πρωτοποριακής συσκευής και ανακουφίζει τους ασθενείς από χρόνιο, νευροπαθητικό, καρκινικό και σπλαχνικό πόνο.

Μπορεί δε να εφαρμοσθεί

σε ασθενείς όλων των ηλικιών, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους, ενώ είναι εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση (CE Mark), έχει έγκριση από τον Οργανισμό Φαρμάκων των ΗΠΑ(F.D.A.) και τον Ε.Ο.Φ..

Ο κ. Ιωάννης Πολυθοδωράκης

«Με τη θεραπεία αυτή αντιμετωπίζουμε ακόμη και τους πόνους που αντιστέκονται στη μορφίνη, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουμε τους ασθενείς από τις παρενέργειες και τον εθισμό που συνήθως σχετίζονται με τα αναλγητικά φάρμακα» τονίζει ο Επισκέπτης καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης νευροχειρουργός-χειρουργός σπονδυλικής στήλης κ. Ιωάννης Πολυθοδωράκης, που εφαρμόζει την θεραπεία.

Η συσκευή βασισμένη στην «Θεωρία της Πληροφορίας» κωδικοποιεί τα ερεθίσματα του πόνου σε «δυναμικές ενεργείας» (action potentials) λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνον το απλό ερέθισμα αλλά και όλες τις ιδιότητες πληροφοριών που σχετίζονται με την ηλεκτρογένεση του πόνου.

Στη συνέχεια αντιγράφει τον πόνο και…

Διαβάστε περισσότερα….

Keywords
Τυχαία Θέματα