Εντυπωσιακή είσοδο ετοιμάζει ο “βασιλιάς του χρυσού” της Πάφου

09:39 20/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Εντυπωσιακή είσοδο ετοιμάζει το απόγευμα ο “ βασιλιάς του χρυσού ” της Πάφου.

Οι διοργανωτές του Παφίτικου καρναβαλιού φιλοδοξούν ότι το φετινό καρναβάλι που αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να διασκεδάσουν αλλά και την ευκαιρία σε πολλούς επισκέπτες να έρθουν στην Πάφο.

Η πανηγυρική είσοδος του βασιλιά καρνάβαλου

και της συνοδείας του θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 το απόγευμα υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και με την συνοδεία των μαζορετών της Ακαδημίας χορού Κωνσταντίνας Χατζηευτυχίου. Το άρμα του βασιλιά καρνάβαλου θα συνοδεύουν μαθήτριες της σχολής μπαλέτου Κλέας Πιτσιλίδου.

Ο βασιλιάς καρνάβαλος θα ξεκινήσει από την λεωφόρο Γρίβα Διγενή , θα διέλθει στην πλατεία Κέννεντυ και θα περάσει από την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου για να καταλήξει στην Πάφο Χρυσάνθου, όπου θα προσφερθούν κρασί και ξηροί καρποί στο κοινό. Στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στο Δήμο Πάφου με την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και ομάδων το Σάββατο 1η Μαρτίου με την συμμετοχή 52 αρμάτων και 3.500 καρναβαλιστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα