Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό-Εντατικές έρευνες για εντοπισμό του δράστη

10:31 9/3/2014 - Πηγή: OnlyCY


Είδηση 14:55
Πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό έβαλε στόχο άγνωστος κουκουλοφόρος. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέα Αγγελίδη, «γύρω στις 11:30 χθες το βράδυ άγνωστο πρόσωπο εισήλθε σε πρακτορείο και υπό την απειλή πιστολιού υποχρέωσε την υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο».

«Ο δράστης», σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, «φορούσε κουκούλα στο πρόσωπο και γάντια στα χέρια».

«Από τις εξετάσεις που έγιναν και τα στοιχεία που περισυνέλεξε η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον 38χρονου ο οποίος αναζητήθηκε

και δεν έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα» .

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως, «γίνονται εντατικές έρευνες για εντοπισμό του έτσι ώστε να ανακριθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση». «Εναντίον του», είπε, «διερευνάται υπόθεση ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς του πιστολιού».

Είδηση 10:00

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε χθες βράδυ σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11:25 χθες βράδυ, άγνωστος, ο οποίος είχε το πρόσωπο του καλυμμένο με κουκούλα, εισήλθε εντός του πρακτορείου και υπό την απειλή πιστολιού ζήτησε από την υπάλληλο τα χρήματα από το ταμείο.

Η υπάλληλος του έδωσε αρχικά ένα μικρό ποσό ενώ στη συνέχεια ο δράστης από μόνος του πήρε όλα τα χρήματα από το ταμείο και εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα