Ενώπιον Δικαστηρίου ο ύποπτος για Το Φόνο Του 35χρονου Λούκα Κωνσταντίνου Ολέ Στη Λεμεσό

16:39 19/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Διάταγμα κράτησης 7 ημερών εξέδωσε σήμερα το δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής, εναντίον του 36χρονου που είχε συλληφθεί ως ύποπτος για το φόνο του 35χρονου Λούκα Κωνσταντίνου, το απανθρακωμένο πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στις 3 Απριλίου, στο δάσος ευκαλύπτων του Λέιντις Μάιλ.

Ο 36χρονος συνελήφθηκε χθες κατά την απόλυση του από το ψυχιατρείο Αθαλάσσας, όπου είχε μεταφερθεί μετά από υποδείξεις των γιατρών και έδωσε νέα κατάθεση στους αστυνομικούς ανακριτές. Στην κατάθεσή του, αρνείται τη διάπραξη

του εγκλήματος, καταλογίζοντας ευθύνες στην 28χρονη σύζυγο του θύματος, που είχε συλληφθεί αλλά αφέθηκε τελικά ελεύθερη, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον της.

Συγκεκριμένα, ο ύποπτος ισχυρίζεται ότι η 28χρονη του ανέφερε ότι ένιωθε απελπισμένη και ήθελε να κάνει κακό στον 35χρονο, ενώ ευχόταν να πάθαινε κάποιο ατύχημα. Υποστήριξε ακόμη πως του ανέφερε ότι σκεφτόταν να πληρώσει κάποιον για να τον σκοτώσει, ενώ όταν ο ίδιος της είπε να ηρεμήσει, αυτή του ανέφερε πως θα το τακτοποιούσε μόνη της το ζήτημα.

Μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία θεάθηκε κοντά στη σκηνή το αυτοκίνητο του θύματος, στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες, φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από την κατάθεση του 36χρονου, ο οποίος παραδέχεται ότι συναντήθηκε με τον 35χρονο και επιβιβάστηκε στο όχημα του με σκοπό να συζητήσουν, ενώ ακολούθως αποβιβάστηκε από αυτό, σε απόσταση 800 περίπου μέτρων από το σημείο όπου εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα.

Οι έρευνες για εξιχνίαση της υπόθεσης συνεχίζονται και ήδη έχουν ληφθεί 184 καταθέσεις, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων από τεκμήρια που εντοπίστηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα