Έναρξη συνεργασίας NRG και MTV – Παγκύπρια ελεύθερη μετάδοση του σήματός του

11:05 12/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Έναρξη συνεργασίας NRG και MTV

Παγκύπρια ελεύθερη μετάδοση του σήματός του

Το NRG, το πρώτο μουσικό κανάλι της Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το MTV, το απόλυτο youth entertainment brand στον κόσμο.

Το κυπριακό κανάλι ήρθε σε συμφωνία με το MTV για την αποκλειστική αναμετάδοση προγραμμάτων και παραγωγών του στην Κύπρο.

Το

ανανεωμένο πλέον NRG, θα ξεκινήσει την Παγκύπρια μετάδοση του σήματός του, σε ανοιχτή ζώνη μέσα από την επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα την Παρασκευή 4/11/2011.

Το μεγάλο γεγονός που πρόκειται να σηματοδοτήσει την εκκίνηση αναμετάδοσης του MTV στην Κύπρο, τοποθετώντας το NRG  στην κορυφή των free-to-airμουσικών και ψυχαγωγικών καναλιών, είναι τα πολυαναμενόμενα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS.

Παρουσιάστρια της τελετής των 2011 MTV EMA είναι το ανερχόμενο αστέρι της μουσικής και του cinema, Selena Gomez. Η βραδιά περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις από Lady Gaga, Justin Bieber, Coldplay, Red Hot Chilli Peppers, Bruno Mars, David Guetta  Jessie J, LMFAO, Snow Patrol και Jason Derulo οι οποίοι θα ανέβουν σε 3 διαφορετικές σκηνές σε κεντρικά σημεία της πόλης. Τα βραβεία θα μεταδοθούν ζωντανά για πρώτη φορά σε ελεύθερη αναμετάδοση στην Κύπρο από τοNRG την Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2011, στις 22:00. Η απευθείας σύνδεση με Belfast ξεκινάει από τις 21.00 με το ζωντανό 2011 MTV EMA Red Capet Live pre-show!

Το MTV είναι το κορυφαίο youth entertainment brand στον κόσμο. Με παγκόσμια κάλυψη σε πάνω από μισό δισεκατομμύρια νοικοκυριά, το MTV είναι το πολιτιστικό σπίτι της γενιάς των «millennials» – fans της μουσικής και των καλλιτεχνών – καθώς και ένα πολύ πρωτοπόρο brand στη δημιουργία καινοτόμων νεανικών προγραμμάτων. Αναγνωρίζεται ανάμεσα στους νέους από όλο τον κόσμο ως ένα από τα σημαντικότερα trend-setting brands, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μουσικής βιομηχανίας.

Τα προγράμματα του MTV θα αγαπηθούν από το κυπριακό κοινό όπως έχουν αγαπηθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα