Ελίνα Λουκά:Ελληνική σειρά στο Λος Άντζελες!

09:03 23/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στo νησί μας βρέθηκε η Κύπρια παραγωγός και ηθοποιός Ελίνα Λουκά η οποία ζει μόνιμα πλέον στο Λος Άντζελες.

Η Ελίνα ήρθε στη Κύπρο για διακοπές και για να δει την οικογένεια και φίλους της, χωρίς όμως τον σύζυγο της Αμερικανό παραγωγό Daemon Hillin, αφού οι δύο ταινίες που ετοιμάζει ο Daemon δεν του αφήνουν ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο θα έρθει για λίγες μέρες στο νησί μας για να δει τους συγγενείς και φίλους της γυναίκας του και για να ξεκουραστεί. Το ζευγάρι θα αναχωρήσει μαζί για το Λος Άντζελες

αρχές Αυγούστου.

Η Ελίνα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του onlycy έχει συνδυάσει τις διακοπές της στη Κύπρο μαζί με επαγγελματικές συναντήσεις. “Η Ελίνα έχει συναντηθεί με ιθύνοντες κυπριακών καναλιών για να παρουσιάσει τον πιλότο μιας ελληνικής κωμικής σειράς της οποίας τα γυρίσματα έγιναν στο Λος Άντζελες και σε αυτή πρωταγωνιστούν (εκτός από την Ελίνα) και Έλληνες ηθοποιοί οι οποίοι τον τελευταίο καιρό ζουν μόνιμα στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για ένα έξυπνο σενάριο με μπόλικο γέλιο και γνωστούς καταπληκτικούς ηθοποιούς. Αν και όλοι λένε στην Ελίνα πως η σειρά είναι καλό να πωληθεί σε Ελλαδικό κανάλι, εντούτοις η ίδια προτίμησε πρώτα να συνομιλήσει με τα κανάλια της πατρίδας της, στην Κύπρο” δήλωσε άτομο από το στενό φιλικό της περιβάλλον.

Η αλήθεια είναι πως Ελληνική σειρά με γυρίσματα στη μέκκα του κινηματογράφου, το Λος Άντζελες, δεν έχει ξαναγίνει και ελπίζουμε σύντομα να δούμε την σειρά της Κύπριας Ελίνας Λουκά σε κάποιο Κυπριακό ή Ελλαδικό κανάλι.
’Οσοι άνθρωποι από το χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης έχουν δει το πιλότο της σειράς δηλώνουν ενθουσιασμένοι και θεωρούν πως θα γίνει μεγάλη επιτυχία αφού το γέλιο, και οι έξυπνες ατάκες μαζί με το φόντο του Λος Άντζελες και το μοναδικό σενάριο κάνουν τη σειρά καταπληκτική.

Σε ένα κόσμο που η παγκόσμια οικονομική κρίση κάνει τους ανθρώπους σκυθρωπούς, έξυπνα σενάρια με μπόλικο γέλιο είναι ίσως το καλύτερο φάρμακο. Και όταν αυτά διαθέτουν και Έλληνες, Κύπριους ηθοποιούς και γυρίσματα στο Λος Άντζελες, τόσο το καλυτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα