Εκστρατεία της Αστυνομίας στη Λάρνακα για διαρρήξεις και κλοπές

14:47 27/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Διαφωτιστική εκστρατεία για το φαινόμενο των διαρρήξεων και κλοπών που βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα, θα πραγματοποιήσει απόψε στη παραλία των Φοινικούδων, η Αστυνομία.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου, «στα πλαίσια της πρόληψης και καταστολής του φαινομένου των διαρρήξεων και κλοπών που παρατηρούνται και βρίσκονται σε έξαρση το τελευταίο χρονικό διάστημα και λόγω του καλοκαιριού, η Αστυνομία σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας

θα διενεργήσουν απόψε από τις 8 μέχρι τις 11, διαφωτιστική εκστρατεία».

Η εκστρατεία θα διεξαχθεί στη Πλατεία Κίμωνος στην παραλία των Φοινικούδων και στόχος είναι «η διαφώτιση του κοινού για την πρόληψη των διαρρήξεων και κλοπών».

Όπως εξήγησε ο κ. Ανδρέου, η Αστυνομία «θα δίνει στον κόσμο διαφωτιστικό υλικό και θα επιλύονται οποιεσδήποτε απορίες του κόσμου που πιθανόν έχει αναφορικά με το θέμα των διαρρήξεων και των κλοπών».

Το περίπτερο θα αποτελείται από «μέλη του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λάρνακας».

Keywords
Τυχαία Θέματα