Έκλεψαν αυτοκίνητα για να λάβουν αμοιβή από ανακύκλωσή τους

11:14 18/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Αστυνομία διεξάγει ανακρίσεις εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 57, 49 και 26 χρόνων, για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής αυτοκινήτων και κλεπταποδοχής.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 57χρονος και ο 46χρονος, φέρονται να έκλεψαν χθες από ανοικτό χώρο στη Λευκωσία, δύο αυτοκίνητα συνολικής αξίας €6,000 περίπου.

Στη συνέχεια, τα πιο πάνω πρόσωπα μετέφεραν τα δύο αυτοκίνητα με ρυμουλκό όχημα για καταστροφή, σε συγκεκριμένη εταιρία ανακύκλωσης μετάλλων στη Λευκωσία.

Τα δύο οχήματα παραλήφθηκαν από 26χρονο υπάλληλο της πιο πάνω εταιρίας,

ενώ από την εν λόγω εταιρία εκδόθηκαν πιστοποιητικά καταστροφής των οχημάτων στο όνομα του 49χρονου, ο οποίος έλαβε το ποσό των €520 ως αμοιβή.

Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας πριν την καταστροφή τους και μεταφέρθηκαν για φύλαξη σε Αστυνομικό Σταθμό.

Εναντίον του 49χρονου και του 57χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής και συνελήφθησαν αργά χθες βράδυ, ενώ εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της κλεπταποδοχής και συνελήφθη επίσης αργά χθες βράδυ.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα