Έκκληση Περδίκη προς συνδικαλιστές ενόψει της σύσκεψης στο Προεδρικό

16:06 30/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Έκκληση προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να επιδείξουν πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, απηύθυνε ενόψει της σύσκεψης της Παρασκευής για την οικονομία, ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή.

Ο κ. Περδίκης κάλεσε τις συντεχνίες να τοποθετηθούν όχι με άρνηση, αλλά καταθέτοντας προτάσεις προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης, της παροχής αντισταθμιστικών μέτρων και προτάσεων που να ωθούν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Πρόσθεσε ότι η παραγωγή ανάπτυξης βελτιώνει και τα

δημόσια οικονομικά αλλά και παράγει κοινωνικό έργο.

Ο κ. Περδίκης είπε επίσης ότι αναμένεται φέτος το ανεργιακό επίδομα συνολικά να ξεπεράσει τα 100 εκ. κάτι που αποτελεί επιπλέον έξοδο για τα δημόσια οικονομικά, συν τα άλλα επιδόματα που παράγονται λόγω της φτώχιας που προκύπτει από την έλλειψη εργασίας.

«Το σημαντικό είναι όχι μόνο να κτυπηθούν οι αριθμοί και να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες σε επίπεδο λογιστικό, αλλά και στην πράξη να μειωθεί η ανεργία, να περιοριστεί ο πληθωρισμός και έτσι τα μέτρα θα είναι πιο εύκολο να γίνουν αποδεκτά από την κοινωνία και την οικονομία, μέτρα τα οποία ούτως ή άλλως είναι επαχθή», ανέφερε ο κ. Περδίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα