Εκατοντάδες κροτίδες στην κατοχή δυο 16χρονων στη Λεμεσό

14:37 20/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Τις πρώτες κροτίδες που θα χρησιμοποιούνταν ενόψει των εορτών του Πάσχα, εντόπισε χθες βράδυ η Αστυνομία στη Λεμεσό, στο πλαίσιο εκστρατείας που ξεκίνησε από τη Δευτέρα, για πάταξη του φαινομένου.

Συνολικά 304 κροτίδες εντοπίστηκαν στην κατοχή δυο 16χρονων μαθητών, μετά από έλεγχο που διενήργησαν άνδρες του ΟΠΕ

στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, εκτιμάται πως οι δυο νεαροί θα διοχέτευαν τις κροτίδες σε άλλα νεαρά πρόσωπα.

Ανακρινόμενοι, οι δυο 16χρονοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς για την κατοχή των κροτίδων, η προέλευση των οποίων διερευνάται.

Αναφερόμενος στην εκστρατεία, ο κ. Σωτηριάδης σημείωσε πως, πέραν από την αύξηση περιπολιών και ερευνών, αυτή περιλαμβάνει και διαφώτιση του κοινού και ιδιαίτερα των νεαρών προσώπων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε “η εκστρατεία περιλαμβάνει διαφώτιση του κοινού και κυρίως μαθητών γυμνασίων και λυκείων και σε αυτή την εκστρατεία θα λάβει μέρος και η κοινοτική αστυνόμευση, η οποία βρίσκεται κοντά στους πολίτες συνεχώς”.

Επίσης, συμπλήρωσε, η Αστυνομία αξιολογεί κάθε πληροφορία που φτάνει ενώπιον της, σε σχέση με τη διοχέτευση κροτίδων στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα