Εισήγηση για επιχορήγηση της Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ

13:05 20/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Δημήτρης Συλλούρης κάλεσε τον Υφυπουργό Προεδρίας για Ευρωπαϊκά Θέματα Ανδρέα Μαυρογιάννη να προχωρήσει τάχιστα με την εκπόνηση και εφαρμογή σχεδίου επιχορήγησης της Κυπριακής Προεδρίας από εταιρείες ώστε να καλυφθεί μέρος του κόστους της Προεδρίας.

Σε δήλωση στη Βουλή, ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ είπε ότι όλες οι Προεδρίες της ΕΕ καταρτίζουν σχέδια χορηγιών, καθώς είναι τρόπος εξοικονόμησης εξόδων και προβολής των εταιρειών

και των διαφόρων δραστηριοτήτων τους.

Ο κ. Συλλούρης «με αφορμή την πρόνοια του Προϋπολογισμού για εκατομμύρια ευρώ, προς αγορά λιμουζινών, σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, στην οποία αποκόπτουμε παροχές σε φοιτητές και πολύτεκνους», κάλεσε τον κ. Μαυρογιάννη να καλύψει το κενό που υπήρχε μέχρι σήμερα και να προχωρήσει τάχιστα σε σχέδιο χορηγιών, που με διαφάνεια θα προβάλλει τις κυπριακές εταιρείες λαμβάνοντας χορηγίες για να καλύψει πολλά έξοδα της Προεδρίας.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Συλλούρης ανέφερε πως θα μπορούν και ξένες εταιρείες που μπορούν να παρέχουν χορηγίες, εξηγώντας πως εάν χρειαζόμαστε λιμουζίνες θα μπορούσε μια από τις εταιρείες αυτοκινήτων πολυτελείας που έχει βάση την Κύπρο να δώσουν δωρεάν τις λιμουζίνες ως χορηγία με κέρδος τη διαφήμιση.

Στο μεταξύ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος συνεχάρη την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές και τους χιλιάδες φιλάθλους, «επειδή μας έκαναν άλλη μια φορά υπερήφανους και αρχίσαμε να έχουμε ελπίδες για πρόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα