Εισέβαλαν σε τμήμα!

12:03 1/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Απίστευτες σκηνές βίας διαδραματίστηκαν μέσα στο αστυνομικό τμήμα του χωριού Λούρος της Πρέβεζας, όταν ο μοναδικός αστυνομικός που είχε υπηρεσία δέχθηκε επίθεση από τρεις τσιγγάνους,οι οποίοι τον χτύπησαν για να πάρουν τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου που είχε κατασχεθεί λίγο νωρίτερα.

Ο αστυνομικός δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση στους εξαγριωμένους εισβολείς, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν με το αυτοκίνητο. Όμως, σήμανε συναγερμό και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους από ισχυρές δυνάμεις

της Ασφάλειας Πρέβεζας και των λιγοστών αστυνομικών του τμήματος Λούρου, οι οποίοι κατάφεραν μετά από λίγες ώρες να συλλάβουν δύο από τους τρεις δράστες.

Πρόκειται  για έναν 47χρονο και έναν 17χρονο που θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρέβεζας, ενώ ο τρίτος συνεργός τους ηλικίας 35 χρόνων αναζητείται.

Το αυτοκίνητο είχαν μεταφέρει στο τμήμα να το παραλάβει ο ιδιοκτήτης του οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., που το είχαν σταματήσει για έλεγχο στην περιοχή του Λούρου και διαπίστωσαν ότι το οδηγούσε ένας ανήλικος.

Keywords
Τυχαία Θέματα