Έδιωξε το Mega τον Μουρατίδη; Τι απαντάει ο ίδιος

13:38 10/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και λίγες ώρες, με δημοσίευμα κυπριακού site, που ήθελε το Mega Κύπρου να έχει δυσαρεστηθεί πολύ με τη συμπεριφορά του Νίκου Μουρατίδη, με αποτέλεσμα να τον διώξει από το σταθμό.

Ο Νίκος Μουρατίδης έχει συνεργαστεί με το κανάλι για το μεγάλο Show του καναλιού το “Dansing for you 3″, ενώ θα βρισκόταν και στην επιτροπή του νέου Talent Show που ακούει στο

όνομα “Your Song”. Τελικά τι έχει συμβεί; Βρέθηκε εκτός καναλιού ο γνωστός μουσικός παραγωγός;

Ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε τη δική του απάντηση στο entertv.gr και τον Γιάννη Ταξίδη.

«Κάποιο δημοσίευμα, προφανώς υποκινούμενο, με θέλει εκτός του Show “Your Song” του Mega Κύπρου, επειδή εξέφρασα ανοικτά την δυσαρέσκεια μου στο γεγονός ότι οι κριτές δεν θα ήμασταν καλεσμένοι στο εορταστικό επεισόδιο του “Dansing For you 3″. Εξεπλάγην η αλήθεια είναι από αυτό το δημοσίευμα και έστειλα ένα mail, στον Πόλυ Αριστοτέλους, διευθύντρια παραγωγής του Mega Κύπρου για να ξέρω τι μου γίνεται, μιας και ήδη έχουμε γυρίσει 3 επεισόδια με τις οντισιόν του νέου show. Η απάντηση που έλαβα ήταν η εξής:”Νίκο μου εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα. Και εγώ σήμερα το είδα…” Δεν ξέρω τι άλλο να πω στην ερώτηση σας, αλλά αν απ’ αυτήν την απάντηση εσείς καταλαβαίνετε ότι μου έδειξαν την πόρτα εξόδου στο Mega,…. δεν ξέρω τι να υποθέσω. Θα δείξουν οι επόμενες ημέρες τι μέλει γενέσθαι!»

Οι επόμενες μέρες θα έχουν μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον…

Keywords
Τυχαία Θέματα