Δύο Ιταλοί τουρίστες έρχονται για κυνήγι στη Λάρνακα τα τελευταία 35 χρόνια

17:02 26/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Δύο Ιταλούς πολίτες, οι οποίοι έρχονται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα τα τελευταία 35 χρόνια, ειδικά για κυνήγι, τίμησε σήμερα ο Δήμαρχος Ανδρέας Λουρουτζιάτης.

Πρόκειται για τον Professor Dr. Cesare de Rubertis, Καθηγητή Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και τον Dr. Augusto Curti, Δόκτωρα Οικονομικών, οι οποίοι ήρθαν στην Λάρνακα για πρώτη φορά το 1979 για κυνήγι. Εκτοτε επισκέπτονται τη Λάρνακα

τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για κυνήγι, ενώ αρκετές φορές έρχονται και δύο φορές ετησίως με τις συζύγους τους.

Ο Ανδρέας Λουρουτζιάτης επέδωσε στους δύο Ιταλούς τιμητικές πλακέτες και αφού τους ευχαρίστησε για την προτίμηση τους προς την πόλη του Κίμωνα, σημείωσε ότι «τους καλωσορίζω όχι ως επισκέπτες αλλά ως συμπολίτες οι οποίοι επιλέγουν ανελλειπώς να κάνουν τις διακοπές τους στη Λάρνακα αναγνωρίζοντας τη φυσική ομορφιά και τα πλεονεκτήματα που έχει η πόλη μας».

Πρόσθεσε ότι είναι «με ιδιαίτερη χαρά που διαπιστώνουμε αυτό τον επαναλαμβανόμενο τουρισμό που είναι και η βάση πάνω στην οποία κτίζουμε το καλό όνομα της Κύπρου γενικότερα και της Λάρνακας ειδικά όσον αφορά τους επισκέπτες».

Από την πλευρά του ο Dr. Augusto Curti δήλωσε πως «επισκεπτόμαστε τη Λάρνακα για 35 χρόνια τώρα. Αρχικά επισκεφθήκαμε την Ελλάδα για κυνήγι αλλά μετά επιλέξαμε να έρθουμε στην Κύπρο, αυτό το πολύ όμορφο νησί, για το οποίο ακούσαμε ότι ήταν πέρασμα για την μετανάστευση των πουλιών» είπε.

Πρόσθεσε πως «η αρχή για την επίσκεψη μας στην Κύπρο έγινε για το κυνήγι αλλά μετά αγαπήσαμε τη Κύπρο τόσο πολύ ώστε αποφασίσαμε να έρθουμε ξανά με τις συζύγους μας για να απολαύσουμε τον ήλιο και τις πανέμορφες παραλίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα