Δυνατή Χαλαζοθύελλα στη Λεμεσό

13:05 14/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στη Λεμεσό, παρατηρούνται αυτή τη στιγμή δυνατή χαλαζοθύελλα, ισχυρή βροχώπτωση και αστραπές.

Χαμηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή.
Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχές καταιγίδας, ενδέχεται να σημειωθεί και χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη

μέχρι ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Τοπικά, δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 βαθμούς στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια το απόγευμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο κατά το διήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα