Δυνατή χαλαζοθύελλα στη Λευκωσία

15:35 9/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα και για όλο το Σαββατοκυρίακο.

Ήδη στη Λευκωσία, παρατηρούνται αυτή τη στιγμή δυνατή χαλαζοθύελλα, ισχυρή βροχώπτωση και αστραπές.

Βροχές, κατά τόπους καταιγίδες και μείωση της θερμοκρασίας θα είναι το σκηνικό του καιρού για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το απόγευμα οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και
η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 14 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και αργότερα τοπικά βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 στα παράλια και στους 20 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα