Δωρεάν η στάθμευση στο κέντρο της Λάρνακας

11:35 19/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του ότι για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2014 η στάθμευση στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης, παρκόμετρα και μετρητές στο εμπορικό κέντρο της πόλης θα είναι δωρεάν.

Επίσης, για τις μέρες της πεζοδρόμησης του εμπορικού κέντρου, στις 21-22 Δεκεμβρίου 2013 και στις 28-29 Δεκεμβρίου 2013, θα προσφέρονται για στάθμευση το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου Κ.Α. και το Κοινοτικό Κέντρο, όπως επίσης και το Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο.

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων

θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαία, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, καθ` όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών διευθετήσεων.
Τονίζεται ότι παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται.

Εξ` άλλου με άλλη ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας γνωστοποιεί ότι τις Παρασκευές, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2013 αντίστοιχά, στις οκτώ το πρωί θα γίνει στο χώρο του Παντοπωλείου η Χριστουγεννιάτικη και η Πρωτοχρονιάτικη διανομή τροφίμων στις οικογένειες που στηρίζονται εβδομαδιαίως, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας,.

Ο Δήμος Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι τα προγραμματισμένα για σήμερα Πέμπτη εγκαίνια της έκθεσης του Συνδέσμου Παλαιών Προσκόπων Επαρχίας Λάρνακας, θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή στις επτά το βράδυ στο Ιστορικό Αρχείο του Δήμου Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα