Δήλωση Στουρνάρα για την νέα αναβολή της συνάντησης του Πρωθυπουργού Σαμαρά με την τρόικα

19:22 12/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το γεγονός ότι συνεχίζονται «οι τεχνικές συζητήσεις με τα τεχνικά κλιμάκια» ανέφερε ως αιτία της αναβολής της προγραμματισμένης , για σήμερα, συνάντησης των εκπροσώπων της τρόικα με τον Ελληνα Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο Υπουργός Οικονομικών.

Εξερχόμενος από σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Γιάννης Στουρνάρας

σημείωσε ότι θεωρήθηκε «σκόπιμο να δώσουμε μια ακόμα μέρα, ούτως ώστε να γίνει μια συνάντηση πιο αποτελεσματική». Συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα αλλά ότι υπάρχουν ακόμη αρκετά ζητήματα ανοιχτά γι αυτό και θεωρήθηκε σκόπιμο να δοθεί περισσότερος χρόνος στις συζητήσεις. Εκτίμησε ότι είναι «αρκετά εφικτό» να κλείσουν αυτά τα ζητήματα μέχρι αύριο, αλλά απέφυγε επισταμένα να απαντήσει στο ποια είναι τα ζητήματα αυτά και σε ποια έχει επιτευχθεί πρόοδος.

Στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετέχουν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Αντώνης Μανιτάκης. Η νέα συνάντηση της τρόικας με τον Πρωθυπουργό ορίστηκε για αύριο Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα