ΔΗΚΟ: Τα δεκανίκια που χρησιμοποιεί ο Λιλλήκας δεν του ανήκουν

11:52 8/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο κόσμος του ΔΗΚΟ “έχει αντιληφθεί πλέον ότι ο Γιώργος Λιλλήκας επιχειρεί να καπηλευτεί την ιστορία, τους αγώνες και τις αρχές του ΔΗΚΟ, έχει αντιληφθεί ότι πρόκειται για ένα κακέκτυπο δούρειου ίππου”, αναφέρει το ΔΗΚΟ σε ανακοίνωσή του, καλώντας τον κ. Λιλλήκα να σταθεί στα δικά του πόδια γιατί “τα δεκανίκια που χρησιμοποιεί δεν του ανήκουν”.

“Η

έξαρση του λαϊκισμού και της δημαγωγίας που χαρακτηρίζει την τελευταία περίοδο τον πολιτικό λόγο του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Λιλλήκα και η εκτός ορίων πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας συμπεριφορά του έναντι του ΔΗΚΟ, των μελών και των ψηφοφόρων του, προδίδουν τον πανικό που κυριαρχεί στο εκλογικό επιτελείο του υποψηφίου της ΕΔΕΚ μετά τη διαπίστωση ότι πολλοί ΔΗΚΟικοί που είχαν αρχικά παραπλανηθεί από τις ψευδεπίγραφες διακηρύξεις του, κάνουν δεύτερες πιο συνετές και υπεύθυνες σκέψεις”, αναφέρει.

Το ΔΗΚΟ προσθέτει ότι, “αν ο κ. Λιλλήκας θέλει να διασώσει τα τελευταία έστω ίχνη πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας, ας επιστρατεύσει πολιτικά επιχειρήματα και πολιτικές προτάσεις για να ζητήσει την ψήφο του λαού και ας εγκαταλείψει επιτέλους τη καπηλεία του ονόματος, της ιστορίας, των αρχών και των συμβόλων του ΔΗΚΟ”.

“Ας επιδείξει, επίσης, το δέοντα σεβασμό προς τη μνήμη, τους αγώνες και την προσφορά των αείμνηστων ηγετών του ΔΗΚΟ. Με λίγα λόγια, ας σταθεί στα δικά του πόδια, γιατί τα δεκανίκια που χρησιμοποιεί δεν του ανήκουν”, καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα