ΔΗΚΟ: Καχυποψία και δυσπιστία από τις δηλώσεις Οικολόγων

15:37 17/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Την έντονη δυσαρέσκεια προς την ηγεσία των Οικολόγων για ανακοινώσεις και δηλώσεις του Κινήματος, ”οι οποίες αναδύουν δυσπιστία και καχυποψία έναντι του ΔΗΚΟ και άλλων κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου”, εξέφρασε η ηγεσία του ΔΗΚΟ σε συνάντηση που είχαν σήμερα αντιπροσωπείες των δύο κομμάτων στα γραφεία του ΔΗΚΟ.

Όπως αναφέρει

ανακοίνωση του Προέδρου του ΔΗΚΟ Μάριου Καρογιάν, η ηγεσία των Οικολόγων από την πλευρά της δήλωσε ότι σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητούνται οι προθέσεις των άλλων δυνάμεων του ενδιάμεσου χώρου.

«Με την ηγεσία του Κινήματος των Οικολόγων συζητήσαμε διάφορα θέματα που αφορούν στη συνεργασία των δυνάμεων του ενδιάμεσου χώρου», αναφέρει στην ανακοίνωση ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, διευκρινίζοντας ότι η συνάντηση έγινε ύστερα από αίτημα των Οικολόγων προς τα υπόλοιπα τρία κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, «προκειμένου να επαναφέρουν την πρότασή τους για κοινές επαφές των τεσσάρων κομμάτων με άλλα πολιτικά κόμματα και για επιλογή του υποψηφίου προέδρου από κοινό συνέδριο».

Ο κ. Καρογιάν αναφέρει επίσης στην ανακοίνωσή του πως «οι προτάσεις αυτές τέθηκαν και στην κοινή σύσκεψη των ηγετών των τεσσάρων κομμάτων και δεν υιοθετήθηκαν για λόγους που εκτενώς αναλύθηκαν και επεξηγήθηκαν, αρχικά από τον Πρόεδρο του ΕΥΡΩ.ΚΟ. και στη συνέχεια από τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, με τα επιχειρήματα των οποίων συμφώνησε και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ».

Τέλος, ο κ. Καρογιάν δηλώνει πως το ΔΗΚΟ «θα συνεχίσει με συνέπεια να αντιμετωπίζει τα κρίσιμα πολιτικά προβλήματα που απασχολούν τον τόπο και τα θέματα των προεδρικών εκλογών με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς προκαταλήψεις, υστεροβουλία ή μικροκομματικούς τακτικισμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα