Διάταγμα 8ημερης κράτησης Βούλγαρου

12:23 3/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησης εναντίον 51χρονου από τη Βουλγαρία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστού εγγράφου και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αστυνόμος Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από τον διευθυντή εταιρείας Αστικών Λεωφορείων της Επαρχίας Αμμοχώστου, συνελήφθη

51χρονος αλλοδαπός, υπάλληλος της εταιρίας, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι τους τελευταίους πέντε μήνες, έκλεβε από την εταιρεία ποσά που εισέπραττε από τα εισιτήρια των διαδρομών».

Συγκεκριμένα ο ύποπτος φωτοτυπούσε εισιτήρια των διαδρομών των λεωφορείων τα οποία πουλούσε σε ανυποψίαστους πελάτες. Ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης προφυλάκισης.

Όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου «σύμφωνα με τον προκαταρκτικό έλεγχο στον οποίο έχει προβεί η εταιρεία το ποσό το οποίο έχει οικειοποιηθεί ο υπάλληλος ανέρχεται στις οκτώ χιλιάδες ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα