Διακοπές στην Ελλάδα για τη Μαρία Μενούνος

17:03 22/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μετά το πάρτι που έκανε στην Αμερική για τα γενέθλιά της, όπου ξεσάλωσε με τον Mel Gibson, η Μαρία Μενούνος αποφάσισε να περάσει μερικές στιγμές στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ελλάδα.

Η γνωστή δημοσιογράφος μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να ενημερώσει τους followers της στο Twitter. «Yiasou Ellada! O καιρός

εδώ είναι όμορφος! Ώρα για μπάνιο στην πισίνα! Μόλις έπαιξα μπάσκετ με τους φίλους και τον μπαμπά μου!», πόσταρε αρχικά ενώ στη συνέχεια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο για μένα ώστε να χαλαρώσω, να ξεκουραστώ, και να κάνω διακοπές με την οικογένεια μου. Βρίσκομαι πάντα στην Ελλάδα για δουλειές, και τώρα ήρθε η ώρα να την απολαύσω επιτέλους!»

Στο τέλος, «ανέβασε» και φωτογραφία με την ίδια και τους γονείς της, γράφοντας «ΟΠΑ!».

Μάλιστα, η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αγαπά τόσο πολύ την Ελλάδα, που δε δίστασε να ξεκινήσει εκστρατεία μέσω Twitter, προκειμένου να τη διαφημίσει και να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα που έχουν σχηματίσει οι ξένοι για τη χώρα μας.

«Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει που θα πάτε διακοπές φέτος το καλοκαίρι, σας προτείνω την Ελλάδα! Είναι απίστευτο μέρος! Έχω πάει σε τόσα πολλά άλλα μέρη και δεν βρήκα πουθενά καλύτερα!» ήταν το πρώτο της μήνυμα.

Και συνέχισε: «Γνωρίζω πολλούς που προσπαθούν ν΄αποθαρρύνουν τους τουρίστες από το να έρθουν στην Ελλάδα. Μην φοβάστε! Είναι ασφαλές μέρος και πιο όμορφο από ποτέ!»

Για να καταλήξει πως «η Ελλάδα αξίζει και χρειάζεται τον τουρισμό! Και μπορώ να σας πω από πρώτο χέρι πως μπορεί να τα καταφέρει παντού. Τα πάντα είναι υπέροχα εδώ!»

Keywords
Τυχαία Θέματα