Δεν πήρε την άδεια οδήγησης και έτσι έδειραν τον εξεταστή

14:05 7/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Εναντίον δύο 18χρονών εθνοφρουρών, διερευνάται υπόθεση που αφορά συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης καθώς και τροχαία αδικήματα που αφορούν αμελή και επικίνδυνη οδήγηση, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτό.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι 27χρονος, εξεταστής του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ), κατήγγειλε χθες μετά το μεσημέρι στην Αστυνομία στην Πάφο ότι γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης εξέτασε ένα 18χρονο για παραχώρηση άδειας οδήγησης, το οποίον απέρριψε όμως για σωρεία

οδικών λαθών.

”Γύρω στις δύο το μεσημέρι, ο 18χρονος μαζί με άλλο 18χρονο στρατιώτη, ανέκοψε τον 27χρονο, ο οποίος κατά τον δεδομένο χρόνο προέβαινε σε εξέταση άλλης οδηγού για απόκτηση άδειας οδήγηση, σε κύρια οδική αρτηρία στη Πάφο και αφού κατέβηκαν από το αυτοκίνητο πλησίασαν τον παραπονούμενο και σε έντονο ύφος ζητούσε να του εκδώσει την άδεια οδήγησης για την οποία τον απέρριψε προηγουμένως”, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Αστυνομίας.

Ο παραπονούμενος, συνέχισε ο κ. Κατσουνωτός, στην προσπάθεια του να τον ηρεμήσει τού εξήγησε ότι υπάρχουν διαδικασίες τις οποίες δεν μπορεί να παραβεί δέχτηκε, όμως, επίθεση από τους δύο 18χρονούς.

Οι δύο νεαροί, σύμφωνα με την Αστυνομία, κτύπησαν τον 27χρονο στο πρόσωπο και σε διάφορα μέλη του σώματος του προκαλώντας του βαριά σωματική βλάβη ειδικά στο πρόσωπο όπου και του έσπασαν δόντια στην άνω γνάθο.

Οι δύο νεαροί ακολούθως εγκατέλειψαν την σκηνή του περιστατικού, είπε ο κ. Κατσουνωτός.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Εναντίον των δυο υπόπτων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ανέφερε ο κ. Κατσουνωτός.

Αναμένεται εντός της ημέρας να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα