Δεύτερο ”ταξίδι του μέλιτος” για Γουίλιαμ και Κέιτ

16:32 31/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τα περισσότερα ζευγάρια που παντρεύονται πάνε ένα ταξίδι του μέλιτος κι αυτό με δυσκολία, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας, βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Έτσι, 18 μόλις μήνες ύστερα από το πρώτο και επίσημο ταξίδι τους για τον γάμο τους, ετοιμάζουν βαλίτσες για ακόμα ένα.

Ο λόγος, αυτή τη φορά, δεν είναι ακριβώς η προσωπική τους διασκέδαση και χαλάρωση, αλλά η παρουσία τους σε χώρες και εξωτικά νησιά της Κοινοπολιτείας για λογαριασμό της Ελισάβετ και της Διαμαντένιας Επετείου της στον

βρετανικό θρόνο.

Για ένα βράδυ, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα διαμείνουν στην νήσο Ταβανιπούπου –ιδιοκτησία του βρετανικού θρόνου- και κατόπιν θα ταξιδέψουν στη Σιγκαπούρη, στη Μαλαισία, στα Νησιά του Σολομώντα, στο Βόρνεο και θα ολοκληρώσουν την περιοδεία τους στο συγκρότημα των Νήσων Τούβαλου, στον Νότιο Ειρηνικό.

Οι περισσότερες στάσεις τους είναι επιλογή της βασίλισσας Ελισάβετ και γίνονται υπό το πρίσμα της σύσφιγξης των σχέσεων της Βρετανίας με τις χώρες αυτές.

Το ζευγάρι θα έχει μαζί του προσωπική κομμώτρια για την Κέιτ, τιάρα που της παραχωρεί η Ελισάβετ για τις εμφανίσεις της, τουλάχιστον 30 διαφορετικές ενδυματολογικές «εμφανίσεις» και πάλι για την Κέιτ και ιδιωτικό τζέτ που, όπως επισημαίνει σε καυστικό σχόλιό της η Daily Mail, έχει πληρώσει ο βρετανικός λαός μέσω των φόρων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα