Χριστιάνα Αριστοτέλους:Μιλά για πρώτη φορά on air για το δημοσίευμα που την ήθελε να είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Μάριου Κάρογιαν και Ροντίκας Κάρογιαν

15:36 22/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Έχουμε και λέμε”,χθες το απόγευμα.Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA “Για σένα”φόρεσε τον ορό της αλήθειας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Τάσου και της Έλενας.

Αρκετά χαλαρή και χαμογελαστή δε δίστασε να απαντήσει και σε προσωπικές ερωτήσεις καθώς επίσης και να σχολιάσει την φορά εκείνη που ήρθε αντιμέτωπη με ένα δημοσίευμα , που αναστάτωσε την οικογένειά της,όπως δήλωσε η ίδια ,σε σημείο που η μαμά της δεν ήθελε να βλέπει κόσμο για να μην δείρει κάποιον.

Η

Χριστιάνα Αριστοτέλους χωρίς δισταγμούς αναφέρθηκε για πρώτη φορά on air για το δημοσίευμα σε site που είχε ταράξει πριν από περίπου δύο χρόνια τα νερά της κυπριακής showbiz και την ήθελε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Μάριου Κάρογιαν και της Ροντίκας Κάρογιαν.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια επρόκειτο για μια φτιαχτή είδηση, που όταν βγήκε το εν λόγω δημοσίευμα δεν τον γνώριζε καν σε προσωπικό επίπεδο τον Μάριο Κάρογιαν.
Μίλησε για την δύσκολη θέση που ήρθε αντιμέτωπη η οικογένεια της και όπως έιπε χαρακτηριστικά η μαμά της δεν ήθελε ούτε καν στο μπακάλη της γειτονιάς να πηγαίνει, γιατί δεν ήθελε να έρθει αντιμέτωπη με τα σχόλια του κόσμου και ότι η μητέρα της την παρακαλούσε να κάνει κάτι για να το σταματήσει.

Μετά από συμβουλή του δικηγόρου της κινήθηκε νομικά εν λόγω site που την φωτογράφισε ξεκάθαρα ως το το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μάριου και της Ροντίκα Κάρογιαν και μετά από πιέσεις και τις αρχικές αντιρρήσεις του site ,απολογήθηκαν.

Η Χριστιάνα αναφέρθηκε με κολακευτικότατα λόγια για την Ροντίκα Κάρογιαν που λαμβάνει μέρος στο Feel Fantastic και ότι την συγχαίρει που βγήκε μπροστά ενώ προσπαθεί να μάθει Ελληνικά.

Keywords
Αναζητήσεις
καρογιάν αριστοτέλους ο γαμος, χριστιανα αριστοτέλους και καρογιαν
Τυχαία Θέματα