Χρ. Στυλιανίδης: Προσδοκώ να υπηρετήσω στον ευρωπαϊκό χώρο

18:38 28/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Προσδοκία να υπηρετήσει στον ευρωπαϊκό χώρο, ιδιαίτερα λόγω και των εξελίξεων στο Κυπριακό, εκφράζει με δήλωσή του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητά του για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει

τη σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι «με την ανάληψη της Προεδρίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, λόγω των ιδιαζουσών συνθηκών που διερχόταν ο τόπος μας εκείνη την περίοδο, παραιτήθηκα του βουλευτικού αξιώματος και ταυτόχρονα δεν ανέλαβα την έδρα του ευρωβουλευτή, αναλαμβάνοντας το αξίωμα του κυβερνητικού εκπροσώπου, ως ένας από τους συνεργάτες του Προέδρου».

Στις σημερινές συνθήκες, προσθέτει ο κ. Στυλιανίδης, «όπου παρά τις μεγάλες δυσκολίες και προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί, συμμετέχω στις κομματικές διαδικασίες για υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές».

Καταλήγοντας στη δήλωσή του στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε: «Προσδοκώ, αν κριθεί σκόπιμο, να υπηρετήσω στον ευρωπαϊκό χώρο, ειδικά λόγω και των εξελίξεων στο Κυπριακό».

Ο κ. Στυλιανίδης είναι ένας εκ των έξι υποψηφίων για συμπερίληψη στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ-ΕΛΚ για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα