Χειροπέδες σε 33χρονο επίδοξο ληστή

09:23 18/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Αστυνομία συνέλαβε σήμερα το πρωί 33χρονο, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για κλοπή τα ξημερώματα από διαμέρισμα στη Λευκωσία ενός ζεύγους από κλειδιά αξίας 40 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 1.50 τα ξημερώματα σήμερα, άγνωστο πρόσωπο, παραβίασε τη πόρτα διαμερίσματος στη Λευκωσία και έκλεψε ένα ζεύγος από κλειδιά αξίας 40 ευρώ, ενώ προσπάθησε να κλέψει και την τηλεόραση από το καθιστικό.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Ο δράστης χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα,

κτύπησε τον ιδιοκτήτη της οικίας στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματός του, με αποτέλεσμα να καταφέρει να διαφύγει.

Στη σκηνή μετέβησαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, όπου άρχισαν τις επιτόπιες εξετάσεις, με αποτέλεσμα να γίνει κατορθωτή η σύλληψη του δράστη από μέλη της ΜΜΑΔ, τα οποία τον εντόπισαν στη γύρω περιοχή.

Από έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 33χρονο, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκε το ζεύγος κλειδιών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα