Χαμός στο ΡΙΚ. Μαλιώτης Vs Τσαλακός

12:10 3/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ αποσύρθηκε από τα καθήκοντά του και πυροβολεί ΤσαλακόΤον κατηγορεί για παρέμβαση στο Δημοσιογραφικό έργο, διότι «έκοψε» παρουσία του τέως Αρχηγού Αστυνομίας στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ

Σάλος έχει ξεσπάσει στο ΡΙΚ από την απόσυρση του Γρηγόρη Μαλιώτη από τα καθήκοντα του ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος.

Ο

κ. Μαλιώτης έθεσε στο Δ.Σ. του ΡΙΚ την παραίτησή του και κατηγόρησε ευθέως τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργο Τσαλακό, ότι προχώρησε σε παρέμβαση στο δημοσιογραφικό έργο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαλιώτης σημείωσε ότι η συμπεριφορά του Προέδρου του Δ.Σ. της κρατικής ραδιοτηλεόραση ήταν απαράδεκτη αφού με παρέμβαση απέκλεισε από το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, την παρουσία του τέως Αρχηγού Αστυνομίας. Κάτι μάλιστα που είχε προαναγγελθεί και διαφημιστεί από το ΡΙΚ πριν την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η εξέλιξη αυτή μαζί με την απόσυρση του κ. Μαλιώτη προκαλεί μεγάλο σάλο και αναστάτωση εντός του ΡΙΚ αφού πέραν της αντιδεοντολογικής πτυχής της υπόθεσης από πλευράς του Προέδρου του Δ.Σ. προκαλεί και σοβαρά προβλήματα λειτουργίας στο Ίδρυμα, το οποίο παραμένει μέχρι σήμερα ακέφαλο, χωρίς Γενικό Διευθυντή, μετά την αφυπηρέτηση του Θέμη Θεμιστοκλέους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μαλιώτης, μετά την απόσυρση του ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, παραμένει στη θέση του ως Τμηματάρχη Στήριξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα