ΧΑΜΟΣ με την Μελέτη! Ποιοι θέλουν την Ελεονώρα εκτός Star – Η σύσκεψη, οι φωνές και η ανακοίνωση του καναλιού!

11:41 24/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε αναμμένα κάρβουνα η Ελεονώρα! Μπορεί η εκπομπή της να μην κόβεται, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, και να υπήρξε μάλιστα κι επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, αλλά η Μελέτη δεν πρέπει να νιώθει και τόσο καλά όσον αφορά το μέλλον της στο Star.

«Η πολυετής συνεργασία μας με την κυρία Μελέτη είναι άριστη και θέμα διακοπής της εκπομπής της δεν έχει τεθεί σε καμία περίπτωση από τη διοίκηση του Star», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. Η εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται μέχρι το τέλος της σεζόν (εκτός βέβαια κι

αν έρθουν τα πάνω κάτω), αλλά μέχρι να παρθεί η απόφαση υπήρξε έντονο παρασκήνιο.

Γιατί, κακά τα ψέματα, όπου υπάρχει καπνός (δηλαδή το δημοσίευμα για την εκπομπή της Μελέτη), υπάρχει και φωτιά και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους η Ελεονώρα. Από κάποιους τέθηκε θέμα διακοπής, αφού τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι και τα καλύτερα (πρώτο σας το είχε αποκαλύψει το «Yes!»), αλλά τελικά αποφασίστηκε η συνέχιση προβολής της εκπομπής. Άλλωστε το καλοκαίρι είναι κοντά, οπότε και τελειώνει το συμβόλαιο της Μελέτη.

Πρόβλημα τα νούμερα

Στη σύσκεψη, λοιπόν, που έγινε στο κανάλι για τη μέχρι τώρα πορεία του, υπήρξαν φωνές εναντίον της Ελεονώρας και τέθηκε στο τραπέζι το θέμα της διακοπής της εκπομπής άμεσα. Υποστηρίχτηκε ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, η τηλεθέαση του «Μελέτησέ το» δεν είναι αυτή που θα ήθελε ο σταθμός και πρέπει να αναζητηθεί κάτι διαφορετικό. Η συγκεκριμένη πρόταση δεν πέρασε, αν και οι φωνές διαμαρτυρίας ήταν αρκετές, και αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία κίνηση μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Κομβικό σημείο στην όλη υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι στο τέλος της σεζόν λήγει και το συμβόλαιο της παρουσιάστριας. Η ώρα της κρίσης θα έρθει στις αρχές του καλοκαιριού οπότε και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον της Μελέτη στο Star. Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα η παραμονή της Ελεονώρας στο κανάλι και τη νέα περίοδο θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους.

Αυτό όμως που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση ήταν η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ως απάντηση στο δημοσίευμα που ήθελε την Ελεονώρα εκτός Star και μάλιστα άμεσα. Κι αυτό, γιατί ποτέ ο συγκεκριμένος σταθμός δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για οποιοδήποτε στέλεχός του απαντώντας σε δημοσιεύματα. Το έκανε για πρώτη φορά, προφανώς γιατί θα ήθελε να ηρεμήσει την παρουσιάστρια η οποία ήταν φανερά εκνευρισμένη και απαιτούσε να δοθεί απάντηση για την εκπομπή της.

Η ίδια γράφοντας στο blog της επιβεβαίωσε ότι ήρθε σε επαφή με τη διεύθυνση και τη διοίκηση του σταθμού για να μάθει αν όλα βαίνουν καλώς με το «Μελέτησέ το» και η διαβεβαίωση των υπευθύνων ήρθε μέσω της επίσημης ανακοίνωσης. Βέβαια η ανακοίνωση αναφέρεται στο παρόν για το μη κόψιμο της εκπομπής της. Όχι στο μέλλον και ειδικά στην παραμονή της και μετά το καλοκαίρι…

Keywords
Τυχαία Θέματα