Αύριο η ίδρυση της Συμμαχίας Πολιτών του Γ. Λιλλήκα

18:20 27/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποείται αύριο στην Λευκωσία η ίδρυση της Συμμαχίας Πολιτών. Η πρωτοβουλία για την ίδρυση του νέου Κινήματος ανήκει στον πρώην υπουργό Γιώργο Λιλλήκα, ο οποίος στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου συγκέντωσε το σημαντικό ποσοστό του 26,15%.

Με δήλωση του ο κ. Λιλλήκας απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες «ανεξάρτητα ιδεολογίας και ταυτότητας, να δώσουν το παρών τους» στην αυριανή ιδρυτική συνέλευση.

Σε σημερινή δήλωση του ο κ. Λιλλήκας υποστηρίζει

ότι «την οικονομική εξάρτηση της Κύπρου στο Μνημόνιο της Τρόικας θα ακολουθήσει η προσπάθεια επιβολής λύσης του Κυπριακού στη βάση του Σχεδίου Ανάν».

Η οικονομική κρίση και η κοινωνική εξαθλίωση στην οποία βρίσκεται σήμερα «τόσο η Κύπρος όσο και η Ελλάδα αποτελούν ιδανικές συνθήκες για την επιβολή καταστροφικής λύσης στο Κυπριακό», σημειώνει. Σ’ αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες το βάρος της αντίστασης και της διεκδίκησης των εθνικών μας δικαιωμάτων, πέφτει στους ώμους των πολιτών, επισημαίνει .

Σύμφωνα με τον κ. Λιλλήκα, η Συμμαχία Πολιτών είναι «κοινωνικό κίνημα, που θέλει να δώσει δύναμη και ρόλο στους πολίτες, μακριά και έξω από στεγανά και κατεστημένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα