Αθώος σε όλες τις κατηγορίες σε σχέση με τη δολοφονία του Α. Χατζηκωστή, δηλώνει ο Τάσος Κρασοπούλης

16:15 17/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αθώος σε όλες τις κατηγορίες σχετικά με τη δολοφονία του Διευθύνοντος Συμβούλου του συγκροτήματος «Δίας» και της τηλεόρασης «Σίγμα» Άντη Χατζηκωστή δήλωσε ο 2ος κατηγορούμενος στην υπόθεση Τάσος Κρασοπούλης, κατά την απολογία του ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

«Δεν έχω καμιά σχέση με τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή. Είμαι αθώος σε όλες τις κατηγορίες», είπε ο Τάσος Κρασοπούλης.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ο 2ος κατηγορούμενος ανέφερε στο δικαστήριο πως τον βασικό μάρτυρα

κατηγορίας Φάνο Χατζηγεωργίου  είδε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο όταν επισκέφθηκε τον κουμπάρο του και 1οκατηγορούμενο στην υπόθεση Ανδρέα Γρηγορίου, μετά την απόπειρα φόνου που έγινε εναντίον του.

Ερωτηθείς από το δικηγόρο υπεράσπισης του, Μάριο Γεωργίου τι είδους σχέσεις διατηρούσε με του συγκατηγορούμενους του, ο Τάσος Κρασοπούλης είπε πως με τον Αντρέα Γρηγορίου διατηρούσε πολύ φιλικές σχέσεις και συνδέθηκαν με κουμπαριά, με την 3η κατηγορούμενη Ελενα Σκορδέλη είναι αδέρφια και οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές, ενώ με τον 4ο κατηγορούμενο Γρηγόρη Ξενοφώντος είπε πως δεν είχε καμιά σχέση και ότι  τον είδε για πρώτη φορά στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου.

Κληθείς από τον κ. Γεωργίου να αναφέρει αν συναντήθηκε ποτέ το μήνα Δεκέμβρη του 2009, όπως αναφέρει στην κατάθεσή του ο Φάνος Χατζηγεωργίου με τον ίδιο και τον Ανδρέα Γρηγορίου, ο 2ος κατηγορούμενος απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι οι Χατζηγεωργίου και Γρηγορίου ουδέποτε τον επισκέφθηκαν στην οικία του είτε το Δεκέμβρη του 2009, είτε άλλο μήνα.

Επίσης, σημείωσε πως ότι ούτε τον Ανδρέα Γρηγορίου συνάντησε το συγκεκριμένο μήνα, ως κουμπάροι που ήταν.

«Ουδέποτε έγινε συνάντηση στο σπίτι μου με τον Αντρέα και το Φάνο(…)  Ουδέποτε συναντήθηκα με το Φάνο και να του πω ότι δώσαμε τέσσερα εκατομμύρια σε μετοχές στο Σίγμα και ότι έδιωξαν την Ελενα από το σταθμό(…) Ουδέποτε μίλησα με το Φάνο(…) Όλα αυτά είναι ένα παραμύθι του Φάνου», είπε ο Κρασοπούλης.

Επιπλέον, ανέφερε στο δικαστήριο ότι ουδέποτε είχε διαφορές με τον Άντη Χατζηκωστή για να θέλει να του κάνει κακό, σημειώνοντας πως το θύμα το είχε δει δύο με τρεις φορές στο συγκρότημα «Δίας», όταν πήγαινε για διευθέτηση θεμάτων σχετικά με τις μετοχές που είχε αγοράσει.

Αναφέρθηκε σε μια περίπτωση μόνο, που όπως είπε ενώ βρισκόταν στο γραφείο του Πέτρου Ζαχαριάδη τον είδε ο Άντης και τον φώναξε στο γραφείο του, για να συζητήσουν για τις μετοχές που είχε αγοράσει.

Όπως είπε ο 2ος κατηγορούμενος όταν πήγε στο γραφείο του, το θύμα τον ρώτησε αν θα μπορούσε να του πουλήσει τις μετοχές του και συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος απάντησε πως μόλις είχε αγοράσει τις μετοχές και δεν ήθελε να τις πουλήσει.

Σε ερώτηση της υπεράσπισης, αν είχε ακούσει ποτέ την αδερφή του Έλενα Σκορδέλη να λέει ότι ήθελε να πεθάνει ο Άντης Χατζηκωστής, ο 2ος κατηγορούμενος απάντησε αρνητικά.

Εξάλλου, ο Τάσος Κρασοπούλης αμφισβήτησε το σχεδιάγραμμα που κατέθεσε ο Φάνος Χατζηγεωργίου στους ανακριτές, με το οποίο περιγράφεται η οικε

Keywords
Τυχαία Θέματα