Ασφάλισαν τη Lohan για να μην πεθάνει στη μέση των γυρισμάτων της νέας της ταινίας

11:53 2/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Θα ενσαρκώσει την Elisabeth Taylor 

Αν και πολλές θα ήθελαν να είναι στη θέση της εκέινη θα ενσαρκώσει τελιά τη θρυλική  Elisabeth Taylor στην ταινία “Liz & Dick”. Οι παραγωγοί πίστεψαν στο ταλέντο και την ομοιότητα της Lindsay, όμως δεν ήταν πολύ σίγουροι για τη συμπεριφορά της.

Σκεφτηκαν λοιπόν να την ασφαλίσουν έτσι ώστε αν πάθει κάτι κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων να μη χάσουν οι ίδιοι τα χρήματά τους!Κάθε ηθοποιός που παίρνει μέρος σε γύρισμα ασφαλίζεται ώστε αν πάθει οτιδήποτε και καθυστερήσει ή αναβληθεί η ταινία,

οι παραγωγοί να μην χάσουν τα λεφτά τους.Η νεαρή ηθοποιός ως γνωστόν δεν έχει και την πιο ήσυχη ζωή και έτσι  παραγωγός του Liz & Dick, της ταινίας για τη ζωή της  Elisabeth Taylor στην οποία η Lohan βρέθηκε να πρωταγωνιστεί, βρήκε έναν ασφαλιστικό πράκτορα που το ρίσκαρε.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Εννοείται πως έχουμε προβλέψει πιθανές αναποδιές λόγω του παρελθόντος της Lindsay. Για την ακρίβεια η Lohan είναι πλέον η πιο βαριά ασφαλισμένη ηθοποιός που έχει πατήσει ποτέ το πόδι της σε κινματογραφικό studio».

Keywords
Τυχαία Θέματα