Άρχισε στα κατεχόμενα η εφαρμογή των ηλεκτρονικών διαβατηρίων

12:17 14/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Άρχισε στα κατεχόμενα η εφαρμογή των η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ώ ν διαβατηρίων στο πλαίσιο του «ηλεκτρονικού κράτους» και όπως γράφει ο τ/κ Τύπος, από την 1η Ιανουαρίου εφαρμόζεται η υποχρεωτική αλλαγή των «διαβατηρίων» και την ίδια μέρα παραδίδονται οι βιομετρικές φωτογραφίες και τα έγγραφα που είναι απαραίτητα.

Σε γραπτή του δήλωση ο «υπουργός εσωτερικών», Ναζίμ Τσιαβούσογλου ανέφερε ότι οι Τ/κ είναι πλέον ευχαριστημένοι που θα χρησιμοποιούν «διαβατήρια» προσαρμοσμένα σε διεθνείς προδιαγραφές. Απαντώντας δε σε σχόλια για τα καινούργια ηλεκτρονικά «διαβατήρια» και την μη αναγνώριση του

ψευδοκράτους, ο κ. Τσιαβούσογλου είπε πως παρά τα άδικα και άσπλαχνα «εμπάργκο» που εφαρμόζονται στους Τ/κ, τέτοια έργα, σχέδια δίνουν το μήνυμα του εκσυγχρονισμού και την πίστης τους στο «κράτος» τους.

Τόσο για το ηλεκτρονικό «διαβατήριο» όσο και για την ηλεκτρονική «ταυτότητα», συνέχισε, η εκπαίδευση του απαραίτητου προσωπικού του «υπουργείου» του ολοκληρώθηκε και οι σχετικές υπηρεσίες έχουν επιταχυνθεί. Πλέον, κατέληξε, όσοι αιτούνται των ηλεκτρονικών «διαβατηρίων» θα μπορούν να το παίρνουν αυθημερόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα