Αρχιεπίσκοπος: Να μου φέρουν τις εξουσιοδοτήσεις οι μέτοχοι της Τράπεζας Κύπρου και να παρουσιαστώ ως εκπρόσωπος όλων

18:39 7/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μιλώντας σήμερα στο κρατικό ραδιόφωνο ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ανέφερε ότι αυτό που συμβαίνει με την Τράπεζα Κύπρου δεν του αρέσει καθόλου, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί μία Αρχή όπως είναι η Κεντρική Τράπεζα, που είναι εποπτική Αρχή, να έρθει να πει τι θα γίνει στην Τράπεζα

Κύπρου. «Δεν είναι δουλειά της Κ.Τ αν θα κάνει Κτηματική Τράπεζα ή όχι. Γιατί δεν αφήνουν τους νέους ιδιοκτήτες να αποφασίσουν αυτοί τι θέλουν να κάνουν;», διερωτήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος, αναφέροντας πως η επέμβαση της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου είναι ανεπίτρεπτη.

Πρόσθεσε πως τις τελευταίες ημέρες προσπαθούν να ποδηγετήσουν την Τράπεζα Κύπρου. «Μπαίνω στον πειρασμό να απευθυνθώ σε όλους τους μετόχους να μου φέρουν τις εξουσιοδοτήσεις τους ώστε σε γενική συνέλευση να παρουσιαστώ ως εκπρόσωπος όλων για να μπουν σε κάποια τάξη αυτές οι αταξίες που κάνουν γιατί θέλω η Τράπεζα Κύπρου να είναι πραγματικά η Τράπεζα της Κύπρου», τόνισε ο Μακαριώτατος.

Σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο, κάποιοι θέλουν να ελέγξουν την Τράπεζα Κύπρου και πως θα αναγκαστεί να πει στους μικρομετόχους να του φέρουν τις εξουσιοδοτήσεις τους και να παρουσιαστεί ο ίδιος ως ο αντιπρόσωπός τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα