ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Η Θέκλα Πετρίδου και ο Τάσος Θεοδώρου σήκωνουν τη λευκή σημαία της ανακωχής!Το Σάββατο θα τα λύσουν όλα on air!

15:29 31/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην εκπομπή “Έχουμε και λέμε” του Mega Κύπρου μεταξύ της γνωστής ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου και του Τάσου Θεοδώρου ,την Κυριακή που μας πέρασε φαίνεται πως και οι δύο ήρθε η ώρα να σηκώσουν τη σημαία της ανακωχής.

Η Θέκλα Πετρίδου μέσω της αποκλειστικής συνέντευξης που έδωσε στο Onlycy.com και τον αρχισυντάκτης μας Μιχάλη Σταύρου , είχε εκφράσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Τάσο Θεοδώρου και πως δεν την έδιωξε από την εκπομπή

αλλά η ίδια από μόνη της παραιτήθηκε.

Μάλιστα μας δήλωσε πως μετά το συβμάν και αφού έιχαν μιλήσει τηλεφωνικά του εξέφρασε την επιθυμίας της να βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή και στον “Ορό της αλήθειας” να ξεκαθαρίσουν on air τα πάντα και να λυθεί το ζήτημα.Ο Τάσος Θεοδώρου σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της ψυχολόγου της είπε πως θέλει να ηρεμήσει και να το σκεφτεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onlycy.com φαίνεται πως αυτή η τηλεοπτική συνάντηση και κάτω από άλλες πλέον συνθήκες θα γίνει αυτο το Σάββατο στο ” Έχουμε και λέμε”.Σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές του Onlycy.com ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάσος Θεοδώρου κάλεσε την ψυχολόγο και θα κλείσουν εκεί το θέμα που πήρε μεγάλες διαστάσεις τις τελευταίες μέρες και ότι έγινε να μείνει στο παρελθόν.

Εν αναμονή λοιπόν.

Να αναφέρουμε επίσης πως η γνωστή ψυχολόγος συνεργάζεται με τον δημοφιλή νέο κωμικό Εύρο Glijin Δημητρίου , με 4 εκατομμύρια θεάσεις (views) του καναλιού του στο Youtube και μέχρι πρόσφατα συντελεστή της εκπομπής Σάστα τζιαι γύρασιν στο Σίγμα. Η Θέκλα Πετρίδου και ο Εύρος χθές έκαναν το πρώτο γύρισμα για το “Λύσε το πρόβλημά μου”. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να την βλέπουμε στο κανάλι του Εύρου,με μια πιο χιουμοριστική πλευρά . Την ερχόμενη Παρασκευή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το πρώτο επεισόδιο. Ένα από τα θέματα ίσως να είναι η περιβόητη γυμνή φωτογράφιση στα καλλιστεία. Για να δούμε τι θα δούμε …μπορεί και αύριο να πάρουμε μια γεύση .

Και δεν μένουμε μόνο εδώ! Αύριο το πρωι η Θέκλα Πετρίδου θα υποδεχθεί τη Γωγώ Βασιλάκη (η οποία χθες ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον SFERA) και την κάμερα του Ρικ για ένα ντοκυμαντέρ που ετοιμάζει, για τις σχέσεις και τους Κύπριους άνδρες.

Ενώ σύντομα θα την δούμε και στην εκπομπή της Κατερίνας Μηλιώτη Σάββατο κι Απόβραδο!

Είναι πολυάσχολο το κορίτσι!

Keywords
Αναζητήσεις
θεκλα τασος θεοδωρου
Τυχαία Θέματα