ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!Samantha Stoecklmayer:Απαντά για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στις φήμες για τον ξυλοδαρμό από τον σύντροφο της!

17:57 6/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Νέα, ωραία, και πολλά υποσχόμενη..!Η Samantha Stoecklmayer με την συμμετοχή της Star Κύπρος Feel Fantastic του Mega Κύπρου ανέβασε τις μετοχές της!

Πριν λίγες μέρες το Onlycy.com και ο Μιχάλης Σταύρου αποκάλυψαν τον ξυλοδαρμό πρώην Κύπριας εστεμμένης από τον σύντροφο

της όπου την οδήγησε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.Μια είδηση που τάραξε τα δημοσιογραφικά νερά.

Το γνωστό μοντέλο και ”Μις Τουρισμός Κύπρος 2013″ ,ανοίγει την καρδιά της στον Μιχάλη Σταύρου και απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για το αν είναι αυτή η πρώην εστεμμένη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της!

Λίγους μήνες μετά την συμμετοχή σου στο Star Κύπρος Feel Fantastic τι αποκόμισες από αυτή την εμπειρία;

Ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα, εκεί γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και γνωστές του αντικειμένου όπως ήταν ο Νότης Παναγιώτου που ήταν οτι καλύτερο θα μπορούσε να έχει το show αλλα και την μετά show δασκάλα μου Κωνσταντίνα Ευριπίδου .

Θεωρείς ότι σε βοήθησε;

Φυσικά και με βοήθησε! Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα κάτι άλλο, εκεί με έμαθε ο κόσμος και έκανα κάποιες φιλίες που διατηρώ μέχρι και σήμερα.

Κάποιες από τις υποψήφιες στα καλλιστεία με το που αποχωρούσαν από το Star Κύπρος Feel Fantastic , άρχιζαν τις κατηγορίες. Εσένα ποια η άποψη σου;

Άκου ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του, ξέραμε που πηγαίναμε, δεν συμμερίζομαι καθόλου αυτές τις απόψεις του τύπου παμε εκεί τρώμε ,πίνουμε μαθαίνουμε και μετά βγαίνουμε και κατηγορούμε και έχουμε παράπονα επειδή δεν κερδίσαμε τίτλο !

Να αναφέρουμε πως πήρες και τον τίτλο”Μις Τουρισμός Κύπρος 2013″

Από μικρή ονειρευόμουν κάποια μέρα να κερδίσω ένα τίτλο και τα κατάφερα και είμαι πολύ ευτυχισμένη και περήφανη για αυτό. Όχι γιατί ικανοποίησα το εγώ μου αλλά για να εκπροσωπήσω την χώρα μου στο εξωτερικό και να δείξω την κουλτούρα που έχουμε ως λαός αλλά και την φιλοξενία που προσφέρουμε σε όλους όσους έρχονται στο πανέμορφο νησί μας.

Πως βλέπεις τα πράγματα στο μόντελινγκ στην Κύπρο;

Τα πράγματα στο μόντελινκ ποτέ δεν ήταν εύκολα, αλλά πάντα απο μικρή αγωνιζόμουν για το κάθε τι έτσι και με το μόντελινκ προσπαθώ να κάνω οτι καλύτερο μπορώ και να δίνω το καλύτερο σε οτι μου ζητηθεί να κάνω.

Ποια τα επόμενα σου σχέδια;

Συνεχίζω στην σχολή της Κωνσταντίνας και παράλληλα κάνω face painting σε μικρά παιδιά. Επίσης συζητάω με σχεδιαστές από την Ελλάδα για μια μεγάλη καμπάνια ρούχων γνωστής αλυσίδας αλλά είναι πολύ νωρίς για να σας αποκαλύψω κάτι .

Στην μέχρι τώρα πορεία σου έχεις δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές ;

Στον χώρο αυτό πάντα θα υπάρχουν και οι “καλοί” και οι “κακοί” .Σημασία δεν έχει πόσα πισώπλατα μαχαιρώματα έχω δεχθεί ,σημασία έχει αν κατάφερε έστω και ένα από αυτά να με διαπεράσει.Αν ρωτάς αυτό όχι.

Πριν λίγες μέρες το Onlycy.com αποκάλυψε το ξυλοδαρμό πρώην Κύπριας εστεμμένης από τον σύντροφο της.Φήμες ήθελαν να είσαι εσύ το μοντέλο που ξυλοκοπήθηκε. Τελικά Samantha Stoecklmayer τι απαντάς σε αυτές τις φήμες;

Δεν θα απαντήσω ποτέ αν ήμουν εγώ η εστεμμένη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της!

Με αυτή σου την απάντηση πάλι δίνεις λαβή για σχόλια μιας και δεν δίνεις μια ξεκάθαρη απάντηση!

Η μόνη ξεκάθαρη απάντηση που μπορώ να σου δώσω ,είναι οτι καταδικάζω κάθε μορφή βίας και καλώ αυτή την στιγμή μέσα από το site σας , οποιονδήποτε έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας ,είτε σωματική είτε ψυχολογική να το καταγγείλει και να μην φοβάται να μιλήσει ανοιχτά . Εγώ θα κάνω οτι περνάει απο το χέρι μου για να σταμάτησει αυτό το φαινόμενο!

Με τον σύντροφο σου είστε ακόμη μαζί;

Όχι τώρα είμαι μονη μου και προσηλωμένη στους στόχους μου .

Keywords
Τυχαία Θέματα