ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:«Έκοψαν» τον Σάκη Ρουβά από το the Voice! (ΒΙΝΤΕΟ)

18:56 20/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ποιος θα πίστευε ότι ο Σάκης Ρουβάς θα διαγωνιζόταν και θα τον απέρριπταν; Ρέμος, Βανδή, Ασλανίδου , Κουινέλης του γύρισαν την πλάτη! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πώς συνέβησαν όλα…

Ανοίγετε την τηλεόραση για να παρακολουθήσετε τις blind auditions του The Voice και βλέπετε στη θέση του διαγωνιζόμενου τον Σάκη Ρουβά. Ο Σάκης τραγουδάει την επιτυχία «Να μ’ αγαπάς», οι κριτές μόνο ακούνε, τα πρόσωπά τους δεν φανερώνουν αποδοχή, δεν

αναγνωρίζουν τη φωνή του και δεν γυρίζει καμία καρέκλα! Ο Σάκης μένει εκτός παιχνιδιού!

Μια στιγμή. Δεν τελειώνει εδώ η ιστορία. Η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος,η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης όταν τον βλέπουν, τελικά, δεν τον αναγνωρίζουν και τα σχόλια που του κάνουν δεν είναι καθόλου κολακευτικά, ενώ ο Σάκης τους απαντάει ενοχλημένος από την κριτική τους.

Δεν το πιστεύετε; Υπάρχουν αποδείξεις για όλα αυτά….

Δείτε το βίντεο:


Όπως βλέπετε όλα μπορούν να συμβούν, αν μια ομάδα όπως οι Mashups δημιουργήσουν με πολύ χιούμορ και μοντάρουν με μαεστρία ένα βίντεο που σε κάνει τουλάχιστον να αναρωτιέσαι μήπως αυτό που παρακολουθείς έχει συμβεί στα αλήθεια.

Φαντάζεστε , όμως, ο Σάκης να συμμετείχε και μην περνούσε από τους coaches; Δεν θα απέμενε τίποτε άλλο παρά να ξεκινήσει η… επανάσταση της Ρουβίτσας!

Keywords
Τυχαία Θέματα