Απεβίωσε ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Οργανισμού Νεολαίας

16:23 10/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε ηλικία 47 χρόνων έφυγε χθες από τη ζωή ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, Θρασύβουλος Θρασυβούλου.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, ο εκλιπών ταλαιπωρείτο τα τελευταία χρόνια από σπάνια ασθένεια, η οποία τον κρατούσε μακριά από την οικογένεια, τους φίλους και την εργασία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού συνήλθε εκτάκτως σήμερα και αποφάσισε όπως όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις του ανασταλούν και οι σημαίες στα κτίρια του Οργανισμού

κυματίζουν μεσίστιες μέχρι την ημέρα της κηδείας, τα έξοδα της οποίας θα αναλάβει ο Οργανισμός. Η ημερομηνία της κηδείας δεν έχει ακόμη οριστεί.

Ο Θρασύβουλος Θρασυβούλου γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1966 και διετέλεσε Εκτελεστικός Γραμματέας του Οργανισμού για 17 χρόνια. “Κατά τη διάρκεια της θητείας του προσέφερε πάρα πολλά τόσο στον ίδιο τον Οργανισμό, όσο και στη νεολαία του τόπου ευρύτερα και το κενό που αφήνει θα είναι οπωσδήποτε δυσαναπλήρωτο”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Οπως αναφέρει ο Οργανισμός, “ο Θρασύβουλος ξεχώριζε για την ευγένεια, το ζήλο και το υψηλό επαγγελματικό ήθος του, που τον καθιστούσε σεβαστό και αγαπητό από όλους και έχαιρε εκτίμησης και αναγνώρισης τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό όπου συμμετείχε σε πολλά διεθνή φόρα εκπροσωπώντας την Κύπρο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα