Απευθείας επαφή με την Τρόικα εισηγήθηκε στους ενοικιαστές αυτοκινήτων ο Τ. Μητσόπουλος

15:19 15/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος υπέδειξε στους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ενοικιάσεως και του Συνδέσμου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Βραχυπρόθεσμης και Μακροπρόθεσμης Ενοικίασης Οχημάτων ότι θα ήταν χρήσιμο να κάνουν απευθείας επαφή με το κλιμάκιο της Τρόικα προκειμένου να καταθέσουν τις ανησυχίες τους και τις ενστάσεις τους για την απελευθέρωση

του τομέα των υπηρεσιών και για την πρόσβαση στο επάγγελμα.

Όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Μητσόπουλος παρακίνησε τους δύο συνδέσμους να υποδείξουν στην Τρόικα ότι η Κύπρος είχε κάποιες ιδιομορφίες: το γεγονός ότι είναι νησί και δεν έχει σύνορα με άλλες χώρες και το γεγονός ότι υπάρχει ένας αθέμιτος ανταγωνισμός που προέρχεται από τα κατεχόμενα, όπου ο τομέας της ενοικίασης είναι ουσιαστικά ανεξέλεγκτος.

Ο κ. Μητσόπουλος είχε συνάντηση με τους δύο συνδέσμους, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που απορρέουν από μνημονιακό νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του τομέα των υπηρεσιών και για την πρόσβαση στο επάγγελμα.

Στη συνάντηση αναφέρθηκε ότι το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων έχει ήδη ενδοϋπηρεσιακά ενσωματώσει στο νομοσχέδιο κάποιες από τις επιφυλάξεις που καταθέτουν οι σύνδεσμοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα