Απάντηση ΥΠΕΣ στο ΑΚΕΛ για τη Μονάδα της Κόσιη

18:11 12/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μέχρι σήμερα «πληρώνουμε υπέρογκα και αλόγιστα ποσά» για την εκτέλεση του συμβολαίου της Μονάδας της Κόσιη, το οποίο είχε υπογράψει ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Νεοκλής Συλικιώτης, αναφέρει απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου στο ΑΚΕΛ και στον κ. Συλικιώτη.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Χάσικος, σε απάντηση σημερινής γραπτής δήλωσης του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και μέλους του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ

Νεοκλή Συλικιώτη, αναφορικά με το θέμα της προώθησης των έργων διαχείρισης Στερεών Οικιακών Αποβλήτων, αναφέρει ότι ο κ. Συλικιώτης «είναι τόσο πρόχειρος και τόσο αδιάβαστος, που ξεχνά ότι είναι ο ίδιος που υπέγραψε το συμβόλαιο της Μονάδας της Κόσιη, το Δεκέμβριο του 2006».

«Διερωτώμαι, ποιες βελτιώσεις κατάφερε ο ίδιος να επιφέρει σε αυτό το συμβόλαιο, προτού το υπογράψει, και με ποιο τρόπο, εφόσον μέχρι σήμερα πληρώνουμε υπέρογκα και αλόγιστα ποσά για την εκτέλεση αυτού του συμβολαίου, εξαιτίας της προχειρότητας και της ανικανότητας του κ. Συλικιώτη. Είναι αυτές οι «βελτιώσεις» άραγε, στις οποίες αναφέρεται ο κ. Συλικιώτης, τις οποίες διαβάζουμε στο Πόρισμα της Διοικητικής Έρευνας που έχει διεξαχθεί γι’ αυτήν ειδικά τη Σύμβαση της Μονάδας της Κόσιη; Συνιστούμε στον κ. Συλικιώτη να κάνει υπομονή, να διαβάσει το σχετικό Πόρισμα. Διότι, εμείς, το έχουμε διαβάσει», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα