Απάντηση Χριστοδούλου στην εφημερίδα ‘ΠΟΛΙΤΗΣ’

18:16 8/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλος Χριστοδούλου αναφέρει σε σημερινή γραπτή δήλωση του ότι η εφημερίδα “ΠΟΛΙΤΗΣ” “καταπατώντας κάθε αρχή δημοσιογραφικής και ηθικής δεοντολογίας, συνεχίζει τη συκοφαντική δυσφήμησή” του.

“Εκφράζω την απέχθειά μου και, ταυτόχρονα, δηλώνω ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με τον `ΠΟΛΙΤΗ` και τον ιδιοκτήτη του”, αναφέρει ο κ. Χριστοδούλου, προσθέτοντας ότι δεν θεωρεί ότι είναι υπόχρεος να απαντά “στις συκοφαντίες και τις αήθεις επιθέσεις τους”.

Ο κ. Χριστοδούλου αναφέρει ότι ήταν και παραμένει “στη διάθεση των αρμοδίων αρχών για οτιδήποτε χρειασθούν, όπως και κάθε νομιμόφρων πολίτης”.

“Οπωσδήποτε η εφημερίδα “ΠΟΛΙΤΗΣ” και ο ιδιοκτήτης της θα κληθούν να αποδείξουν όσα ψευδώς μου καταλογίζουν ενώπιον δικαστηρίου, στην αγωγή λιβέλου, που έχω δώσει οδηγίες στους νομικούς μου συμβούλους να καταχωρίσουν εναντίον τους, αξιώνοντας αποζημιώσεις μέχρι πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ”, καταλήγει ο κ. Χριστοδούλου.

Σε σημερινό δημοσίευμα, η εφημερίδα “Πολίτης” αναφέρει ότι “αφού δεν υπάρχουν στοιχεία και -πολύ περισσότερο- εργασία από την A.C. CHRISTODOULOU που να δικαιολογεί την πληρωμή ενός εκατ. ευρώ από την εταιρεία του φίλου και συνεργάτη του Α. Βγενόπουλου, Μ. Ζολώτα, τον Ιούλιο του 2007, για `την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών`, ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Χριστόδουλος Χριστοδούλου σκάρωσε γραμμή υπεράσπισης”

Η εφημερίδα “ΠΟΛΙΤΗΣ” αναφέρει ότι σε χθεσινή συνέντευξή του στην εφημερίδα “Καθημερινή”, ο κ. Χριστοδούλου “υποστήριξε με μεγάλη ευκολία ότι το ένα εκατ. πληρώθηκε προκαταβολικά από τον κ. Ζολώτα στην εταιρεία τους για την παροχή υπηρεσιών για μία δεκαετία”.

Αναφέρει επίσης ότι ο κ. Χριστοδούλου “δεν θέλησε πάντως να εξηγήσει το πώς και γιατί ο ίδιος υπέβαλε στις 12 Ιουλίου του 2007 το αίτημα ανοίγματος του λογαριασμού στο υποκατάστημα της Marfin στο Μαρούσι, για να μπει δεκαπέντε μέρες αργότερα το εκατομμύριο του Ζολώτα, και γιατί παρέμεινε μέχρι το κλείσιμό του ο αποκλειστικός διαχειριστής του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα